Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović pozvao poslanike da glasaju za skidanje imuniteta

Tvrdi da nije zloupotrebljavao položaj kao ministar poljoprivrede, dodajući da je ponosan na svoj prethodni rad

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Petat Ivanović zatražio je danas od kolega u Skupština da glasaju za skidanje imuniteta kojeg se, kako je rekao, odriče po treći put.

Poslanici su danas u parlamentu, između ostalog, razmatrali inicijativu za skidanje imuniteta Ivanoviću, poslanicima Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću i Zdenki Popović, te poslanicima Demokratskog fronta Vladanu Raičeviću, Milanu Kneževiću i Milunu Zogoviću.

Obraćajući se u parlamentu, Ivanović je rekao da se treći put odriče imuniteta, nakon što je to uradio gostujući na Javnom servisu i na Administrativnom odboru.

– Od svih kolega tražim da se ujedine i glasaju za to. Kada ne možemo da se složimo povodom drugih pitanja, dobro je da možemo oko ovog. Želim da vjerujem da ćemo se nakon toga, kao odgovorni ljudi, baviti principima – rekao je Ivanović.

Tvrdi da nije zloupotrebljavao položaj kao ministar poljoprivrede, dodajući da je ponosan na svoj prethodni rad.

Sa druge strane, Dragan Krapović tvrdi da raniji prijedlog za skidanje imuniteta u njegovom slučaju predstavljao čin političkog progona.

– Da je rezultat izbora bio drugačiji, mislim da bih sigurno završio u zatvoru – naglasio je Krapović, navodeći da se na imunitet nije pozivao, ali i da ga se nije odricao.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve