Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović: Da li i dalje glasači iz Bocvane, San Marina, Slovačke i Bugarske ne mogu da dođu u Crnu Goru, a glasači iz Srbije i Republike Srpske mogu?

Nakon današnjeg pressa nisam shvatio da li i dalje glasači iz Bocvane, San Marina, Slovačke i Bugarske ne mogu da dođu u Crnu Goru, a glasači iz Srbije i Republike Srpske mogu, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović

Nakon današnjeg pressa nisam shvatio da li i dalje glasači iz Bocvane, San Marina, Slovačke i Bugarske ne mogu da dođu u Crnu Goru, a glasači iz Srbije i Republike Srpske mogu, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović.

Tri tima, koja će činiti službenici Uprave policije, Uprave za inspekcijske poslove i Vojske Crne Gore u narednom periodu kontrolisaće sprovođenje mjera u cilju suzbijanja širenja koronavirusa i sankcinisati najstrože one koji ih budu kršili, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije Vlade Crne Gore povodom trenutne epidemiološke situacije.

Što se tiče novih mjera, uveden je lokdaun u Ulcinju, a dok će one aktuelne ostati na snazi.

Nakon konferencije, Ivanović je na Tviteru iznio svoje nedoumice.

– Nakon današnjeg pressa nisam shvatio da li i dalje glasači iz Bocvane, San Marina, Slovačke i Bugarske ne mogu da dođu u Crnu Goru, a glasači iz Srbije i Republike Srpske mogu? Naravno, da glasaju onako po slobodnoj volji, kako Vlada kaže – napisao je on.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve