Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović razgovarao sa ambasadorom Grčke: Crnoj Gori potrebna Vlada koja će biti nedvosmisleno euroatlantski orjentisana

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji, kao i o odnosima Crne Gore i Grčke

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović primio je u Podgorici, ambasadora Grčke u Crnoj Gori Panajotisa Parcosa, saopšteno je iz te partije.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji, kao i o odnosima Crne Gore i Grčke.

Ibrahimović je kazao da je nakon završetka parlamentarnih izbora važno da Crna Gora dobije stabilnu, proevropsku Vladu, koja će biti nedvosmisleno euroatlantski orjentisana.

“Zahvalni smo što naši partneri iz EU pružaju punu podršku Crnoj Gori na planu euroatlantskih integracija. Zato je i važno da dobijemo Vladu koja će punim kapacitetom da radi na što bržem učlanjenju Crne Gore u EU. Euroatlantske integracije i ravnomjerni regionalni razvoj su dva ključna programska prioriteta za Bošnjačku stranku u ovom trenutku i mi smo spremni da damo svoj doprinos na tom planu”, kazao je Ibrahimović.

Ambasador Parcos, uz zahvalnost na prijemu, istakao je da Bošnjačka stranka igra važnu ulogu na političkoj sceni Crne Gore. Istakao je da je Grčka podržala put Crne Gore u NATO, i da će nastaviti da pruža podršku i na putu ka EU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve