Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Hodžić: Spremni smo da sve razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja

Prema njegovim riječima, jasno je da je naša koalicija korak ispred ostalih političkih subjekata, kako u programskim, tako i kadrovskim rješenjima

Koalicija Za novi početak jedina je pred građane Ulcinja izašla sa kandidatom za predsjednika Opštine na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 27. mart. I ta činjenica, između ostalog, izdvaja nas od ostalih lista koje nemaju iskristalisanog kandidata za prvog čovjeka Ulcinja, a izbori su za manje od dvije sedmice, saopštio je predsjednik OO SD Ulcinj i kandidaa za odbornika na koalicionoj listi Za novi početak, Ćazim Hodžić.

“Upravo ovaj dogovor, koji su konstituenti naše koalicije postigli prije njenog formiranja, garantuje i brzo formiranje vlasti, što je od krucijalnog značaja u ovom trenutku. Turistička sezona je pred nama, tako da vrlo brzo nakon konstituisanja vlasti krećemo u ozbiljnu pripremu, za uspješnu i berićetnu sezonu”, rekao je Hodžić.

Prema njegovim riječima, jasno je da je naša koalicija korak ispred ostalih političkih subjekata, kako u programskim, tako i kadrovskim rješenjima.

“Mi smo, samim formiranjem ove koalicije, napravili značajan iskorak i pokazali da smo, uprkos tome što dolazimo iz različitih političkih partija, spremni da sve naše razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja i naših sugrađanki i sugrađana. Vjerujem u ovo koaliciju i vjerujem u pobjedu. Vrijeme za promjene, za neke nove ljude i novu energiju koju naša lista nosi. Vrijeme za mlade i sposobne ljude koji su spremni da rade u za sve građanke i građane Ulcinja, za napredak našeg grada”, zaključio je Hodžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mis Pis
12.03.2022-18:05 18:05

Najbolje se bavit politikom moze svak firmu politicku otvorit bez imalo kapitala samo narod ako  ih voli -pocni od BATA CAREVICA  DF PA ZAVRSI DO  DEMOKRATA  KOLICA DZENANA – BUDVANSKOG KUVARA-ALBINA CEMAN  NI DVA RAZREDA SREDNJE  SKOLE NIJESU ZAVRSILI  -Da je srece niko bez visoko -VISOKOOOO skolskog obrazovanja nebi mu trebalo dozvolit u politiku ! Oni jedino poznaju nacionalizam i sovinizam- ljudi cobani i onda se bace u lopovluk -nista ih ne interesuje samo svoj DZEP !!