Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Haxhibrahimi posjetio Petraq Mila u Tirani: Ponašanje službenika policije nedopustivo

Haxhibrahimi je, u ime Socijaldemokrata, ali uvjeren i da govori u ime većinske Crne Gore, kazao da je ponašanje službenika policije koje smo imali priliku da vidimo na objavljenim video snimcim nedopustivo i da oni zbog toga moraju biti sankcionisani

Odbornik Socijaldemokrata u SO Ulcinj i predsjednik Omladine Socijaldemokrata Ulcinja, Arber Haxhibrahimi, posjetio je sinoć uglednog albanskog profesora i doskorašnjeg savjetnika predsjednika Albanije, prof. dr Petraq Mila koji je, na graničnom prelazu Sukobin, bio žrtva policijske torture, a o čemu su posljednjih dana izvještavali crnogorski i albanski mediji.

Haxhibrahimi je, u ime Socijaldemokrata, ali uvjeren i da govori u ime većinske Crne Gore, kazao da je ponašanje službenika policije koje smo imali priliku da vidimo na objavljenim video snimcim nedopustivo i da oni zbog toga moraju biti sankcionisani.

“To nije slika Crne Gore i to nije slika pripadnika Uprave policije Crne Gore. Crna Gora je popularna turistička destinacija koja širom otvorenih ruku dočekuje svakog gosta, bez izuzetka. Nažalost, dovoljan je jedan loš primjer i jedno ovako loše iskustvo da pokvari cijelu sliku”, kazao je Haxhibrahimi.

On je Milu uručio poklon, sliku starog grada Ulcinja, pozivajući ga da ovog ljeta dio svog odmora provede baš u toj primorskoj opštini.

“Ugostićemo gospodina Milu onako kako to Ulcinjani znaju, kao što ugostimo i dočekamo svakog gosta u toku sezone i mimo nje. Pozivam ga da ovog ljeta bude naš gost, uvjeren da ćemo našim gostoprimstvom i ljubaznošću uspjeti da izbrišemo ružne slike sa graničnog prelaza Sukobin. Za nas bi bila čast da ugledni profesor, kao što je gospodin Milo, bude naš gost, kao što je za mene lično čast i privilegija što sam u prilici da večeras razgovaram sa njim i uputim mu iskreno izvinjenje i žaljenje u ime većinske Crne Gore”, kazao je Haxhibrahimi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve