Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj: Pola godine od parlamentarnih izbora, iluzorno očekivati progresivne promjene od partija

Kako su ocijenili, novoformirani PES je partija bez političkog identiteta, iznutra već raslojena i naslućujućeg kratkoročnog dometa

Prošlo je pola godine od parlamentarnih izbora. Kada se nakon svega baci pogled na parlamentarne stranke onda je sasvim jasno zašto je iluzorno očekivati progresivne promjene, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Kako su ocijenili, novoformirani PES je partija bez političkog identiteta, iznutra već raslojena i naslućujućeg kratkoročnog dometa.

“Demokrate su primjer klero-ideološkog mućka, nedoučenih jurišnika na sve raspoložive funkcije i humoresknog zaklinjanja u program i principe. Ostaci DFa, osim što su frontalno kidisali na javni sektor, služe kao regionalni primjer Vučićevih lakeja i otrcanih kosovskih zavjetnika”, navode u saopštenju.

SNP je, kako su kazali, nekolicina priučenih namještenika.

“URA je sjećanje na štetočinsku prošlost i odbačeni Porfirijev otirač. Tzv. opozicija je skupina malokrvnih oportunista, nostalgičara za monopolskom i koruptivnom upravom i grupa zakulisnih Spajićevih prislužitelja. Zato je krah ovakve političke klase preduslov za djelotvorne sistemske promjene i efektivne društvene reforme”, zaključuju iz GI 21. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
19.12.2023-19:47 19:47

Pa može se reć, da pišete jasno i tačno! Još samo da znate uradite to što velite, a da cjelina ovih drugih ne zna! Dalje od piskaranja, ne mrdate. A bez mrdanja nema djelotvorne sistemske reforme, pokvarenog, destruktivnog, postojećeg političkog sistema!

Piki 81
20.12.2023-10:39 10:39

Od kad se DPS piše 21 ? meeee meeee