Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj” Herceg Novi: Katić slavi pobjedu Milatovića i pjeva ”Veseli se srpski rode”, Novi mu nije dao mandat za ovakvo djelovanje

''Slavlje uz zastave druge države nedvosmisleno pokazuje gdje plovi brod na kojem smo i čemu se nadaju prvaci partija, a i oni koji su stali uz njih''

Građanska inicijativa “21. maj” Herceg Novi dostavila je medijima snimak koji je, kako navode, problematičan i diskriminatorski.

“Snimak na kojem sugrađani Novljani, zajedno sa prvim čovjekom opštine Stevanom Katicem, slave pobjedu Jakova Milatovića problematičan je i u najmanju ruku diskriminatorski.

Slavlje uz zastave druge države nedvosmisleno pokazuje gdje plovi brod na kojem smo i čemu se nadaju prvaci partija, a i oni koji su stali uz njih”, navode u saopštenju.

Foto: Građanska inicijativa 21. maj
Foto: Građanska inicijativa 21. maj

“Prvi čovjek Herceg Novog, iako je dobio mandat da vodi grad koji čine građani različitih nacionalnih i vjerskih opredjeljenja, kako se vidi po snimku, u potpunosti se stavio na raspolaganje jednoj vjerskoj zajednici i jednoj drzavi, i to susjednoj.

Iako partija gospodina Katića nominalno zagovara građansku, multietničku i multikonfensijanu državu svih njenih građana, sa krilaticom “MIR JE NAŠA NACIJA”, praksa pokazuje da je riječ o gruboj i programiranoj laži”, piše u saopštenju.

Takođe dodaju:

“Iako je Herceg Novi domaćinski grad svih njenih građana, prvaci grada zgazili su princip jednakosti svih, i svojim riječima i djelima naslonili se na politiku koju preko tri decenije propagira DF i SPC – stvaranja jednokrvne i jednovjerske sredine.

Mandat za ovakvo djelovanje Herceg Novi nije dao Katiću a sa druge strane politički je nepošteno i opasno grad različitosti uniformisati i pakovati u dio srpskog sveta.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Goli otok
07.04.2023-13:56 13:56

Nista novo To su ti SESELJEVI ( BECIC ) Cetnici kojima se Rusi i pali sve sto je Crnogorsko ! Te SESELJEVE CETNICKE DEMOKRATE  psihicko poremeceno  ruse sve sto nije CETNICKO ! SRECA U NESRECI PA SE RODI -EVROPA SAD -Da unisti ove pogani Cetnicke i nikad se OVI SOVINISTI  ne gledali u CG!!!!

Safet
07.04.2023-14:22 14:22

Kakvi su ovo zloglasne Cetnicke Seseljeve -Beciceve splacine !! Ovo se zove teroristicki okupanti -unistenje CG-Ovom zlu se mora stat na put ako mislimo da imamo Gradjansu CG !Ili  Sklopljeni plan SESELJ -BECIC-DRAZINA SRPSKA CG !

MUSTAFA
07.04.2023-14:36 14:36

Sto ima CRNJE I GORE u CG od ovih Cetnickih DEMOKRATA !!!Cetnici su vazda slavili tudjoj pobjedi ! Pih bruke od HN koji Cetnicki sovinisti njime vladaju – izrodise se ka pecurke poslije kise! TITO je lijecio ove bolesnike na GOLI OTOK!