Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Evroatlanski suverenisti dana da raspletu Abazovićevu instruiranu papazjaniju

S druge strane, dodaju, imamo otrcanu velikosrpsku, proputinovsku i klero-populističku politiku koja je protivustavno privatizovala Pparlament dok nariče nad maštarijom poznatom kao narodna izborna volja

Politikantske igre oko tzv. manjinske vlade i neustavne blokade parlamenta samo su još jednom pokazale u kakvom je stanju crnogorska politička klasa, ocijenjeno je iz Građanske incijative 21. maj.

“S jedne strane, imamo diskreditovanu kvazi-ekološku stranku koja pokušava da manipulativno uspostavi izvršnu vlast uz podršku neuvjerljivih suverenista i Vučićevih pitomaca iz SNP-a”, ističu u GI 21. maj.

S druge strane, dodaju, imamo otrcanu velikosrpsku, proputinovsku i klero-populističku politiku koja je protivustavno privatizovala Pparlament dok nariče nad maštarijom poznatom kao narodna izborna volja.

“Sve ovo je razlog da evroatlanski suverenisti u narednih nekoliko dana raspletu Abazovićevu instruiranu papazjaniju. U suprotnom, biće saučesnici u političkoj agoniji koja će ih učiniti dijelom nižerazredne političke klase”, zaključuju u GI 21. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve