Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Filipović: Za Draginju Vuksanović Stanković vrata 21. maja su otvorena

Izvršni koordinator Građanske inicijative 21. maj Ljubomir Filipović je poručio da su za poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković vrata GI 21. maja otvorena

Izvršni koordinator Građanske inicijative 21. maj Ljubomir Filipović je poručio da su za poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković vrata GI 21. maja otvorena.

“Mnogi ovih dana šalju poruke da bi bilo dobro da Draginja Vuksanović Stanković pristupi GI 21. maj. Za nju su vrata 21. maja otvorena”, napisao je Filipović na Twitteru.

Prema njegovim riječima, Draginja Vuksanović Stanković je žena od integriteta i što god da odluči, znam da će postupiti u skladu sa moralnim kompasom kojim se vodi u svemu što radi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
19.02.2022-12:49 12:49

Svaka cast ona da se mice iz SDP i  CIM SE  OGLASI DA NIJE CLAN VISE SDP PROGLASITI  JE CRNOGORSKOM KRALJICOM DA NAM JE ZDRAVA I ZIVA !!!!!!

Walter
19.02.2022-13:34 13:34

G-dine Filipoviću nije prvi put da ste svojom nesmotrenošću i brzinom,svojom retorikom nedostojnom vrijednostima koje GI21MAJ, pokušali da “izšibicarite” neke lične političke poene.Prije bih rekao da ste umjesto što otvarate ulazna vrata Draginji Vuksanović Stanković sebi ste otvorili izlazna iz 21 maja. Mada Vama to ne pada teško jer koliko se sjećam Pozitivne,SDPa,SDa,URA i Demokrata ,izvještili ste se da okrećete kapu kako kome poraste uspjeh i prilika. Razočaraću vas,ovo nije bila prilika da izazivate raskole u SDP jer ih neće biti i niko nije lud da sa sigurnog SEDLA ode na nesigurni SAMAR i ne zaboravi da se bliže i… Pročitaj više »

DUKLJA
21.02.2022-18:59 18:59

FILIPOVIĆU MUČI!
DRAGINJA JE CARICA .NIJE NJOJ MJESTO SA MIKOM ŽIVKOVIĆEM,PURKOM IVANČEVIĆEM I TOBOM.