Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Milatović se oglasio samo zbog pritiska javnosti, partija CEP potrebna Crnoj Gori

''Kada neko površno vodi politiku onda je sve samo na riječima. Trebalo je ustupiti protestnu notu Srbiji, zbog svake druge žene koja želi da saopšti svoj stav, a ne doživi ono što sam ja.''

Vojislav Šešelj je kreacija koja jedva čeka pozornicu i on bi jedva čekao da Draginja dođe pred srpske sudove gdje će on nastaviti da je vrijeđa i ponižava, tako da neću preduzeti bilo kakve pravne radnje, kazala je u emisiji Znam da znaš na Gradskoj TV, bivša poslanica Draginja Vuksanović Stanković.

Za publikaciju Vojislava Šešelja kaže da je saznala u martu nakon podnošenja ostavke što je u tom trenutku promaklo crnogorskim medijima jer je televizija Happy na kojoj je najavio knjigu tada bila zamračena.

“Povod takvog odnosa prema meni bio je moja reakcija početkom ove godine na uvredu koju je Vojislav Šešelj uputio ženama Cetinja. Ja sam bila prva ličnost koja se javno oglasila na Tviteru tim povodom, gdje sam ga nazvala osuđenim ratnim zločincem nakon čega se on na vrlo ružan način ‘nakačio’ i prozivao me u svim medijima”, rekla je Vuksanović Stanković.

Kako navodi uvijek je jasno i glasno saopštavala svoj stav što za nju predstavlja patriotizam.

“Dolaskom novih snaga na vlast Crne Gore koje tvrde da su osvježile ovaj prostor, rekla bih da su ga dodatno kontraminirale”, kazala je Vuksanović Stanković.

Sav mogući primitivizam koji je postojao prikriven, ističe, izašao je na površinu.

“Kada neko površno vodi politiku onda je sve samo na riječima. Trebalo je ustupiti protestnu notu Srbiji, zbog svake druge žene koja želi da saopšti svoj stav, a ne doživi ono što sam ja. Ministar vanjskih poslova se nije oglasio, premijer je govorio o budućoj neizvjesnoj okolnosti, a predsjednik države se oglasio samo zbog pritiska javnosti”, podsjetila je Vuksanović Stanković.

Partija kao što je CEP, čiji je osnivač Novak Adžić, je u ovom trenutku potrebna Crnoj Gori.

“Poznavajući gospodina Adžića, kad god je bilo najteže Crnoj Gori, on je hrabro iznosio svoje stavove. Prepoznat je kao istinski patriota i ljudi koji su osnivači te partije stoje na istoj liniji kao gospodin Adžić”, kazala je Vuksanović Stanković.

Ističe da su predstavnici opozicije potpisali sporazum za održavanje popisa kako bi pokazali da su oni za svaki kompromis, a znali su da se uslovi neće ispuniti.

“U momentu kada vam država propada ne smiju se povlačiti potezi koji znače potpisivanje kapitulacije. Ono što ne može da se ispuni nije trebalo da se potpiše”, zaključila je Vuksanović Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve