Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana Opštine Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građanima Petnjice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Milo Đukanović

“Vrijeme od osnivanja opštine je u punoj mjeri potvrdilo vašu odlučnost da preuzmete odgovornost za razvoj Petnjice, uz podršku Vlade i drugih državnih organa, što je učvrstilo njenu integrisanost u savremeno crnogorsko multietničko građansko društvo”, naveo je Đukanović u čestitci.

To je jedna od temeljnih vrijednosti koju baštini i današnja Crna Gora, zemlja koja ostaje važan faktor regionalne stabilnosti, uvažena članica NATO, dodaje, sa svim otvorenim pregovaračkim poglavljima za članstvo u EU, na strateškom putu stvaranja stabilnih uslova za prosperitetan ekonomski i demokratski razvoj i za evropski kvalitet života naših građana.

“U tim procesima građani Petnjice i cijelog Bihorskog kraja imaju svoje posebno mjesto i ulogu, što je potvrđeno i u ovom vremenu kada se Crna Gora, kao i cijeli svijet suočava sa pandemijom novog korona virusa i posljedicama tog nepoznatog izazova, na koji odlučno i solidarno moramo dati odgovore. Još jednom vam čestitam praznik, uz želje za dobro zdravlje građana Petnjice i srdačne pozdrave”, poručio je crnogorski predsjednik.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve