Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Dukaj poručio Jovanoviću: Vlada i MJU ne prijete, ali se ne plašimo da osiguramo poštovanje Ustava i zakona

Jovanović je na današnjoj sjednici tog lokalnog parlamenta  kazao da neće dozvoliti uvođenje prinudne uprave, te da će se kao i u ljeto 2020. braniti

Vlada Crne Gore i Ministarstvo javne uprave ne prijete kao što to pojedini čine, ali se i ne plašimo da osiguramo poštovanje Ustava i zakona – jer nam je to obaveza prema građanima, poručio je resorni ministar Maraš Dukaj u reagovanju na navode predsjednika Skupštine opštine Budva Nikole Jovanović.

Jovanović je na današnjoj sjednici tog lokalnog parlamenta  kazao da neće dozvoliti uvođenje prinudne uprave, te da će se kao i u ljeto 2020. braniti.

“Ja ne izazivam već pozivam i apelujem na nadležne u SO Budva da se ponašaju odgovorno, i primijene zakone Crne Gore – kako bi izbjegli raspuštanje skupštine opštine. Vlada Crne Gore i Ministarstvo javne uprave ne prijete kao što to pojedini čine, ali se i ne plašimo da osiguramo poštovanje Ustava i zakona – jer nam je to obaveza prema građanima”, napisao je Dukaj u objavi na mreži X.

Kako za Budvu, kaže on, tako i za svake crnogorsku opštinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
svjedok
22.03.2024-19:11 19:11

Ne Dukaj, ne! Ni ti ni MJU se ne plašite da osigurate poštovanje Ustava i zakona. Zato ih gaziite svaki dan, iz sata u sat, a u Budvi vi to radi siledžija Jovanović, iz sata u sat, zajedno sa svojim gazdama Mandićem i Carevićem, NEUSTAVNIM ZAŠTITNICIMA SRBA, KOJI PLJUJU PO SVEMU CRNOGORSKOM! UZ TVOJU SVESRDNU POMOĆ, ONAKO KA DA NEĆEŠ!