Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj: Moja fotografija na kojoj se vidi i albanske zastava NE potiče iz Ministarstva javne uprave

On je naglasio da žali što je medijski i javni prostor Crne Gore i dalje poligon za neprovjerene informacije, senzacionalizam i spekulacije razne vrste

Ministar javne uprave Maraš Dukaj pojasnio je danas da je fotografija koju je juče objavio na Twitteru i na kojoj se vidi albanska zastava nastala u vrijeme kad je on bio menadžer Opštine Tuzi, te da ta fotografija nije iz Ministarstva javne uprave.

“Kao nacionalni Albanac koristio sam u opštini Tuzi pravo da ističem i albansku zastavu pored zastave Crne Gore, jer je to u skladu sa propisima naše Države. Moja fotografija na kojoj se pored zastave  Crne Gore vide se i zastave Albanije, Sjedinjenih Američkih Država  i Evropske unije u Crnoj Gori, NE potiče iz Ministarstva javne uprave, jer to ne bi bilo u skladu sa propisima naše Države”, napisoa je Dukaj na Twitteru.

On je naglasio da žali što je medijski i javni prostor Crne Gore i dalje poligon za neprovjerene informacije, senzacionalizam i spekulacije razne vrste.

“Nastavljam svoj rad u interesu svih građana Crne Gore i u partnerstvu sa našim evropskim i evroatlantskim saveznicima”, poručio je Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve