Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Rešad Muratović izabran za novog predsjednika partije u Opštini Petnjica

Od svog punoljetstva je, kako su kazali, aktivan član DPS, čije sve strukture je prošao, od Savjeta mladih, potom kroz Opštinski odbor Berane i Petnjica, te u krajnjem i pozicije sekretara koordinacionog odbora

Za novog predsjednika DPS-a u Opštini Petnjica jednoglasno je izabran Rešad Muratović, saopštio je Opštinski odbor DPS Petnjica.

Nakon imenovanja Muratović se obratio prisutnima i svim članovima Opštinskog odbora i zahvalio na ukazanom povjerenju.

On je istakao da funkcija koja mu je povjerena za njega predstavlja čast, odgovornost, ali i obavezu da se u budućem periodu, a uz podršku članova OO DPS Petnjica, zalaže i bori za ciljeve koji su zacrtani programom naše partije.

“Rešad Muratovic je rođen 1978. godine u Beranama, a po zanimanju je dipl. geograf – prostorni planer. Nakon završenog pripravničkog staža u osnovnoj školi u Petnjici radnim angažman nastavlja u Opštini Berane, zatim u Centru za kulturu u Petnjici. Od 2017. godine se nalazi na poziciji direktora Turističke organizacije Petnjica”, saopštili su iz OO DPS Petnjica.

Od svog punoljetstva je, kako su kazali, aktivan član DPS, čije sve strukture je prošao, od Savjeta mladih, potom kroz Opštinski odbor Berane i Petnjica, te u krajnjem i pozicije sekretara koordinacionog odbora.

“Takođe bio je odbornik u prvom sazivu Skupštine opštine Petnjica”, dodaju u saopštenju.

Pored članova Opštinskog odbora, brojnih simpatizera naše partije i drugih gostiju, sjednici je prisustvovao i koordinator ispred Izvršnog odbora DPS za našu opštinu Admir Zejnelagić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
13.02.2023-19:33 19:33

DPS SE ČEŠLJA, DOK CRNA GORA SAGORIJEVA U PLAMENU SRPSKIH UGNJETAČA I NJIHOVIH PODLIH POMAGAČA! A gospodinu Rešadu Muratoviću iskerene čestitke sa željom da bude na braniku prava, časti i slobode Crne Gore!