Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Neka Ne damo Mojkovac dijeli čokolade, i ne brine za direktoricu Centra za kulturu

Ne nose svi diplomu zakačenu na čelu, napominju iz DPS, nego ih čini i ono kako se “predstavljaju u svakodnevnom životu i komunikaciji sa drugim ljudima”.

Nema potrebe da iz ,,Ne damo Mojkovac” bilo ko predstavlja direktoricu Centra za kulturu ,,Nenad Rakočević” kad nju odlično poznaju građani sela i grada Mojkovca. Dugogodišnji prosvjetni radnik koja je od svojih 28 godina radnog staža 26 provela radeći u dvije seoske škole u Lepencu i Prošćenju kao prvo nastavnik muzičkog vaspitanja, a zatim biologije i hemije, što joj po obrazovanju i struci pripada, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac

“Sasvim ste u pravu da je uspjela da i pored brojnih poslovnih i privatnih obaveza od 2017. godine završi i Visoku školu za komunikacije, što nije nikakva tajna. Sve je provjerljivo, pa izvolite bavite se tim”, poručuje se u saopštenju.

Ne nose svi diplomu zakačenu na čelu, napominju iz DPS, nego ih čini i ono kako se “predstavljaju u svakodnevnom životu i komunikaciji sa drugim ljudima”.

“Vjerovatno da su iz ,,Ne damo Mojkovac” zadnjih dana došli sebi nakon brojnih žurki po Mojkovcu, pa su se raspisali na pauzama u dijeljenju čokolada sa rižom građanima. Napadi na bilo kog člana DPS-a u Mojkovcu najviše govore o gospodi iz ,,Ne damo Mojkovac”, a šta građani misle o njima, znaju i oni i mi”, dodaje se u saopštenju.

Zato ovakvim saopštenjima ne možete urušiti ugled i kredibilitet gospođe Ljiljane Jokić, poručuju iz DPS Mojkovac, “koja je istaknuti prosvjetni radnik, a sada i radnik u kulturi i istaknuti član DPS”.

“Samo možete same sebe još više degradirati u očima građana koji svih ovih dana svjedoče vašim naprasnim promjenama partijskih knjižica a sve to iz čisto ličnih interesa”, istaknuto je u saopštenju.

Poručili su sljedeće:

“Gdje će se naći gospođa Jokić poslije izbora u Mojkovcu vi sigurno da nećete odlučivati, jer za to nećete imati priliku. Prema tome, požurite podijelite čokolade koje ste spremili, jer od 6. decembra vas se niko u Mojkovcu neće sjećati ni po čemu bez po rinfuznim čokoladama i praznim pričama”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima bez struje
03.12.2021-19:52 19:52

U Mojkovac živi dosta rovcana koji se naginju Zdravku ali su protivni DPS čiji režim ni struju nije doveo na naše katune a naša sela ni postara nemaju.

blam
04.12.2021-02:27 02:27

ajd’ prestani više da la*injaš…teško te je slušati. Idi na katun…s ovcama.