Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS danas bira rukovodstvo

Kako je saopšteno na sajtu DPS-a, svi članovi koji su na vrijeme obezbijedili pravo glasa na partisjkim izborima, svoju volju osim neposrednim glasanjem u svojim opštinskim odborima, mogu ostvariti i putem aplikacije

Demokratska partija socijalista svim svojim članovima koji se nalaze u partijskim evidencijama i koji imaju pravo glasanja na prvim neposrednim unutarstranačkim izborima predstavila je uputstvo za sam čin glasanja elektronskim putem preko dostupne aplikacije. Partijski izbori se održavaju danas, 28. januara.

Kako je saopšteno na sajtu DPS-a, svi članovi koji su na vrijeme obezbijedili pravo glasa na partisjkim izborima, svoju volju osim neposrednim glasanjem u svojim opštinskim odborima, mogu ostvariti i putem aplikacije.

Na partijskom sajtu predstavljeno je na koji način je moguće obaviti glasanje, te tako učestvovati u odabiru predsjednika, odnosno potpredsjednika, koji će kao najviše partijsko rukovodstvo u narednom periodu predstavljati Demokratsku partiju socijalista.

Partija je pozvala sve članove da slobodno izraženom voljom i svojim učešćem u ovom procesu, daju svoj doprinos, kako navode, novom vidu demokratizacije društva i daljeg napretka u razvoju Crne Gore. Jedini kandidat za predsjednika DPS-a je aktuelni vršilac dužnosti lidera stranke Danijel Živković.

Za četiri potpredsjednička mjesta kandidovalo se šest partijskih funkcionera – Elvir Zvrko, Aleksandra Vuković-Kuč, Abaz Dizdarević, Dušan Raičević, Jevto Eraković i Ivan Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve