Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DNP: Vukićević će prisustvovati Molitvenom doručku u Vašingtonu

Na Molitvenom doručku svečani govor će održati aktuelni predsjednik SAD, Džozef Bajden, i jedan gost iznenađenja, koji će biti najavljen na ovom visokom međunarodnom skupu

Potpredsjednica Demokratske narodne partije, poslanica u Skupštini Crne Gore, i potpredsjednica Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope u drugom mandatu, Maja Vukićević, na poziv članova Američkog kongresa, prisustvovaće Molitvenom doručku, koji se tradicionalno, svake godine održava u Vašingtonu, a ovoga puta biće održan 31. januara i 1. februara na Kapitol Hilu.

Na Molitvenom doručku svečani govor će održati aktuelni predsjednik SAD, Džozef Bajden, i jedan gost iznenađenja, koji će biti najavljen na ovom visokom međunarodnom skupu.

“Odlazak Maje Vukićević u Vašington na Molitveni doručak, na kojem će prisustvovati lideri, političari i druge ugledne ličnosti iz više od sto četrdeset zemalja svijeta, svakako predstavlja i značajan primjer uvažavanja Koalicije ZBCG i Crnogorskog parlamenta na planu evroatlantskih integracija i dalje afirmacije Crne Gore u međunarodnim okvirima”, navode iz DNP.

Kako dodaju, na marginama skupa Vukićević će imati razgovore sa brojnim uglednim ličnostima iz sfere politike, kao i sa predstavnicima naše dijaspore u SAD, koje će bliže upoznati sa novim, aktuelnim političkim zbivanjima u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
29.01.2024-20:24 20:24

Delagaciju iz Crne Gore neće moć prebačit preko lokve ni neki mega iljušin ili Antonov….