Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Đurović: Ubrzo nova vlada ili će Abazović morati da vrati mandat

Ističe da je URA  ponudila evropsku vladu kao prelazno rešenje dok se situacija ne stabilizuje i na taj način garantovala građanima i privredi stabilnost

U situaciji agresije Rusije na Ukrajinu, enormnog rasta cijena gotovo svih proizvoda i namirnica i važnosti predstojeće turističke sezone održavanje izbora u ovom trenutku bilo bi katastrofalno rešenje za crnogorsku privredu i za građane Crne Gore, smatra Goran Đurović, potpredsjednik URA.

Ističe da je URA  ponudila evropsku vladu kao prelazno rešenje dok se situacija ne stabilizuje i na taj način garantovala građanima i privredi stabilnost. Ovo je vrijeme za donošenje teških ali i mudrih odluka. Svako kalkulisanje sa partijskim interesima znači zanemarivanje državnih interesa i toga moraju biti svjesni svi akteri na političkoj sceni Crne Gore.

“URA i mandatar Dritan Abazović su uradili sve što su mogli kako bi se konstituisala 43. evropska vlada koja bi nastavila evropski put Crne Gore. Naša privreda, građani i građanke očekuju što brži rasplet ove situacije jer život ne može da čeka. Ukoliko ubrzo ne budemo imali jasnu podršku za evropsku vladu bićemo prinuđeni da mandatar vrati mandat predsjedniku Crne Gore i idemo na nove izbore gdje bi svi oni koji su se zalagali za taj scenario morali preuzeti odgovornost kako prema građanima i građankama a tako i prema privredi Crne Gore”, navodi Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Walter
20.03.2022-11:43 11:43

“MANJINSKA VLADA” ili MANJA CRNA GORA? Crna Gora ne može biti pomirena sve dok URA i Civis pišu “KODEX POMIRENJA” . Naslušao se narod:ispraznih obećanja, “expertskih promašaja” i neistina o uspjesima koje je sada prosto nabrojiti. SVE SU TO BILA SAMO “OBEĆANJA,POPULIZAM I PONIŽENJE DRUŠTVA. Minimalne plate od 450 eura,međutim istovremeno je zatvoreno 15000 radnih mjesta,1000 preduzeća i par hiljada malih preduzetničkih radnji.Majke nijesu dobile ništa,još nema “dječjih dodataka za sve”,penzioneri su u egzodusu,strane investicije su preselile na druge destinacije,mirni protesti na Cetinju su razbijeni “hemijskim otrovima”,Crnogorci su u svojoj državi postali građani zadnjeg reda,kultura je svedena na primitivizam “najprimitivnijeg… Pročitaj više »