Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Đuričković: Izjava Kneževića dodatni razlog da naši partneri iznesu stav o najavi da će bivši DF preuzeti rukovođenje Skupštinom

Podsjećamo, Knežević je večeras na TV Vijesti rekao da su u internim razgovorima visoki zvaničnici američke administracije saopštili da nemaju nikakav problem da ZBCG bude dio nove vlade

Međunarodni sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković ocijenio je da večerašnja izjava lidera DNP-a Milana Kneževića dodatni razlog da naši partneri iznesu stav o najavi da će bivši DF preuzeti rukovođenje Skupštinom.

Podsjećamo, Knežević je večeras na TV Vijesti rekao da su u internim razgovorima visoki zvaničnici američke administracije saopštili da nemaju nikakav problem da ZBCG bude dio nove vlade.

“Izjava Milana Kneževića predstavlja dodatni razlog da, naši ključni NATO partneri i saveznici, još jednom iznesu svoj stav o najavi da će proruska struktura u liku bivšeg DF, preuzeti rukovođene Skupštinom i time dobiti pristup osjetljivim podacima. Kao i da će imati punu političku i svaku drugu kontrolu nad 44. Vladom, budući da će ista zavisiti od njihovih flasova”, naveo je Đuričković na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
12.10.2023-21:50 21:50

Jel moguce da Bajden pomaze ovu teroristicku pucisticku organizaciju..cak da otkrivaju NATO tajne….jel to moguce?????????