Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović: Profesionalnost crnogorskih spasilaca potvrđena i prilikom podrške prijateljskom turskom narodu

Đukanović ističe da je profesionalnost crnogorskih spasioca potvrđena i pri pomoći Turskoj, koja se nedavno suočila sa posljedicama razornih zemljotresa

Predsjednik države Milo Đukanović uputio je čestitke povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori.

“Svim pripadnicima sistema zaštite i spašavanja čestitam Međunarodni dan civilne zaštite i Dan zaštite i spašavanja u Crnoj Gori visoko cijeneći humanost, hrabrost i solidarnost koju pokazujete prilikom brojnih akcija spašavanja života, materijalnih i kulturnih dobara”, naveo je crnogorski predsjednik u objavi na Twitter-u.

Đukanović ističe da je profesionalnost crnogorskih spasioca potvrđena i pri pomoći Turskoj, koja se nedavno suočila sa posljedicama razornih zemljotresa.

“Vaša hrabrost, profesionalnost i posvećenost, još jednom potvrđena i prilikom podrške prijateljskom turskom narodu u tragediji koja ih je nedavno zadesila, ulivaju sigurnost svim građanima da će u slučaju potencijalnih elementarnih i drugih nepogoda sistem zaštite i spašavanja imati kapaciteta da adekvatno odgovori i posljedice svede na najmanju moguću mjeru”, naveo je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve