Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović i Popa: Brzo uspostaviti institucionalnu stabilnost, svaka odluka da bude proevropska

U uslovima realnih prijetnji po evropsku bezbjednost više nego ikada je neophodno da svaka odluka Crne Gore bude proevropska, ocijenjeno na sastanku predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i šefice Delegacije EU Oane Kristine Popa

U uslovima realnih prijetnji po evropsku bezbjednost više nego ikada je neophodno da svaka odluka Crne Gore bude proevropska, ocijenjeno na sastanku predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i šefice Delegacije EU Oane Kristine Popa.

“Sadržajan i otvoren razgovor sa Popom o unutrašnjoj situaciji u Crnoj Gori i potencijalnim reperkusijama rata u Ukrajini na Crnu Goru i region. Crna Gora se pokazala kao dobar partner i pouzdan dio evropskih i euroatlantskih vrijednosti”, napisao je Đukanović na Twitteru.

Prema njegovim riječima, puna saglasnost o potrebi brzog djelovanja u pravcu uspostavljanja pune institucionalne stabilnosti.

“Volja naroda je parlament i u njemu odlučuje većina.U uslovima realnih prijetnji po evropsku bezbjednosti, više nego ikada je neophodno da svaka odluka Crne Gore bude proevropska”, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve