Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj otvorio seminar – Promocija pristupačnog i održivog turizma za budućnost

Dio IPA programa prekogranične saradnje Italija-Albanija-Crna Gora

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj otvorio je juče seminar u organizaciji Opštine Tuzi u okviru projekta P.A.S.T.4FuturePLUS – Promocija pristupačnog i održivog turizma za budućnost, dio IPA programa prekogranične saradnje Italija-Albanija-Crna Gora.

Kako je saopšteno iz Opštine Tuzi, projekat je fokusiran na promociju sektora turizma i privrednih subjekata koji posluju u ovoj oblasti, nastojeći da kroz programe prekogranične i teritorijalne saradnje stvore uslove da svi uživaju u turističkoj ponudi, bez obzira na fizičke prepreke, invaliditet ili godin.

„Ovaj projekat i aktivnosti predstavljaju kapitalizaciju projekta, dok su dešavanja u svim partnerskim zemljama osmišljena da daju dodatne tačke ovom projektu i prekograničnoj saradnji Italije, Albanije i Crne Gore. Održivi turizam je budućnost svake zemlje na svijetu, a dodatni naglasak na pristupačnosti čini me još ponosnijim na ovakve projekte, jer nikada ne smemo zaboraviti da moramo da obezbjedimo da svi uživaju jednake životne mogućnosti”, naglasio je Đjejlošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve