Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Šaranović: Izjava Đeljošaja nije poruka Vlade, izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Perović

Đeljošaj je na današnjoj pres konferenciji nakoj sjednice Vlade rekao da je izvještavanje o hapšenju direktorice Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović bio cirkus, a da joj Albanci možda pomognu da vrati novac ako je oštetila budžet

Izjava potpredsjednika Vlade Nika Đeljošaja nije poruka Vlade. Izražavam neslaganje sa pokušajem relativizacije hapšenja Jelene Perović, rekao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Đeljošaj je na današnjoj pres konferenciji nakoj sjednice Vlade rekao da je izvještavanje o hapšenju direktorice Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović bio cirkus, a da joj Albanci možda pomognu da vrati novac ako je oštetila budžet.

“Ovo nije poruka Vlade, već jednog člana. Kao nosilac javne funkcije važno je da nastupamo na principijelnoj osnovi, a ne po svakom slučaju pojedinačno. Izražavam neslaganje sa ovakvim pokušajem relativizacije hapšenja Jelene Perović”, rekao je Šaranović gostujući u emisiji Načisto.

Šaranović je kazao da je Đeljošaj korektan kolega i da sa njim ima korektnu saradnju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ničifor
19.04.2024-03:17 03:17

Hapšenje Jelene Perović nije bilo cirkus niti je imalo ličilo na cirkus. To je bila demonstracija užasne sile , spremne na sve UŽASE, KAO NA cETINJE, a kojom raspolaže aktuelna okupaciona vlast Trebalo je pokazati da će nesposobna vlada CG, hapsiti i mučiti i proganjati svakoga ko joj stoji na putu. Krivica nije važna, važna je procjena nesposobnih, neosnovano ambicoznih, koristoljubivih političara koji su ščepali vlast u Crnoj Gori. Jelena Perović im smeta jer treba da namjeste mjesto nje svoj kadar u ASK, kako bi mogli da rade svaka nepočinstva. Pored Jelene Perović to nijesu mogl Svota novca, koja je… Pročitaj više »

Slavko
19.04.2024-04:21 04:21

Djeljosaj je potpuno u pravu koji crni budjet je ostetila sa 200 eura sto ne hapsis one lopove iz vase koalicione stranke -URA-koji su pokrali milijone vjerovatno ste zajedno plijen podijelili pa ih ne dirate -BOG VIDI SVE -UCIN DOCEK !