Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Pozdravljamo Abazovićevu izjavu, Krivokapić da povuče logičan potez

Kako DF navodi u saopštenju vjeruju da je svakom građaninu Crne Gore poznato da ova Vlada, kako kažu, ima tek nekolicinu poslanika koji smatraju da je ona ispunila očekivanja građana koji su glasali na izborima 30. avgusta 2020. godine

Demokratski front pozdravio je izjavu potpredsjednika vlade Dritana Abazovića da bi trebalo provjeriti da li Vlada Zdravka Krivokapića ima podršku u Skupštini Crne Gore.

“Potpredsjednik Vlade je saopštio i da ne bi bilo normalno da vlada radi bez te podrške i da to treba rasčistiti. DF poziva Zdravka Krivokapića da povuče logičan i častan potez- da postavi pitanje povjerenja vlade u Skupštini ili podnese ostavku”, poručuju iz DF-a.

Kako DF navodi u saopštenju vjeruju da je svakom građaninu Crne Gore poznato da ova Vlada, kako kažu, ima tek nekolicinu poslanika koji smatraju da je ona ispunila očekivanja građana koji su glasali na izborima 30. avgusta 2020. godine.

“Što se prije rasčisti ova neprijatna situacija to će biti bolje za sve građane Crne Gore. Poznavajući ljude kojima je sticajem okolnosti dopala sva vlast u Crnoj Gori, uvjereni smo da im ovaj poziv jedinog političara u izvršnoj vlasti ne znači mnogo. Čast i odgovornost su jedno, a drage fotelje u Vladi nešto sasvim drugo. U tim koordinatama će se vjerovatno kretati i odgovor Zdravka Krivokapića”, zaključuje se u reagovanju DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve