Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DF: Osuđujemo nemili incident, ne dolikuje Crnoj Gori

Demokratski front ističe da samoinicijativno ponašanje pojedinaca, koji neprimjerenim postupcima odmažu imidžu Crne Gore, zasigurno ne ide u prilog uglavnom mirnoj i civilizovanoj kampanji za predsjedničke izbore

Demokratski front osuđuje nemili incident, koji se danas dogodio na Cetinju, tokom kojeg je kandidat na predsjedničkim izborima, iz PES-a, Jakov Milatović, čak i fizički napadnut, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

”Po DF-u, ove i ovakve scene treba da ostanu u političkoj prošlosti, jer ne dolikuju ni Crnoj Gori, ni dostojanstvenim građanima Cetinja, kao i svih drugih gradova ove države, koji znaju da je jedini izvjestan put Crne Gore – put pomirenja, spuštanja tenzija i zajedničkog napretka ka Evropskoj uniji”, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Demokratski front ističe da samoinicijativno ponašanje pojedinaca, koji neprimjerenim postupcima odmažu imidžu Crne Gore, zasigurno ne ide u prilog uglavnom mirnoj i civilizovanoj kampanji za predsjedničke izbore, bez potrebe za dizanjem tenzija i neprimjerenim oblicima ponašanja.

”Partije, konstituenti DF-a, pozivaju sve političke subjekte, kao i sve građane dobre volje i namjere, da ova zemlja na dostojanstven način pokaže kako se civilizovano ide u susret predsjedničkim izborima. Pritom, uz cjelokupno bogatstvo različitosti političkih stavova i vizija izlaska iz krize, kojoj se kraj već sasvim jasno nazire, u korist svih građana Crne Gore, njenog zajedništva, pomirenja i otvorenih perspekti”, zaključuju u Demokratskom frontu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
10.03.2023-22:02 22:02

A kad ste na litije razbijali glave mladićima policajcima, kad otkopavate oružje sa saborcima da uništite Crnu Goru , Crnogorce i Crnogorke, kad Milan Knežević bije Gardaševiće “bokseom” preko šofera robora, i kaad na svaki način prijetite slobodi i i nezavisnosti Crne Gore, onda to vama dolikuje? OPREM DFOBRO GOSPODO ČETNICI, VJESNICI ZLA U CRNOJ GORI I NA BRDOVITOM BALKANU?

RIR
11.03.2023-09:23 09:23

…svakako nasilje nije rijesenje ALI treba voditi računa što izgovara političar ili Ministar -riječi koje upućuju ,ponižavaju građane CG ili upucene riječi koje ponižavaju bilo koji grad u CG… vaš Vojvoda je na najgori način PONIZIO CT -slobodarsko ,istorisko ,grad heroj…kao i stanovnike CT! tvoj četnik reče da je CT jedno selo i da treba da podigne spomenik Aleksandru…kako bi ga turisti posjecivali…
BIJEDNA IZJAVA -i to kandidat sada za Preśednika CG…zna se što ne radio taj ACA u CG a bogami i u HR…