Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Objedinjavanje lokalnih izbora poštedjeće DPS političkog kraja bar nekoliko mjeseci

''Zna i Jevto i svi u toj partiji da su parlamentarni izbori bili ''poslednje zbogom'' za potonuli DPS''

Poslednje oglašavanje političara opšte prakse, Jevta Erakovića, primitivno je čak i za konfuzne standarde politički nokautiranog DPS-a nakon bolnog razvlašćenja na parlamentarnim izborima, poručili su iz Demokratske Crne Gore u odgovoru na izjavu poslanika DPS-a Jevta Erakovića koji je kazao da predsjednik Skupštine Aleksa Bečić protivzakonitim odlaganjem izbora pokušava da povrati rejting Demokrata.

”Prvo, neko bi – ako je iko stručan ostao u Pandora partiji – trebao objasniti Erakoviću da se protivzakonitost ne stvara zakonom, već kršenjem zakona. Ako iko, makar DPS ima eksperte za to. Što se rejtinga tiče, pokušava Jevto, ali mu ne ide. Pandora partija je na istorijskom minimumu. Nacional-šovinističke orgije su propale zajedno sa pokušajem puča na Cetinju, masovno ih napuštaju i članovi i glasači, i jedino što preostaje su male, beznačajne Twitter laži, koje ipak ne mogu ukloniti činjenicu da je Jevtova partija politički pregažena na svim prethodnim lokalnim izborima, a ni sakriti za njega traumatičnu istinu da je doživijela pravi debakl u Jevtovom selu”, navode iz Demokrata.

Kako su kazali, Eraković shvata da objedinjavanjem lokalnih izbora ne samo da normalizuju Crnu Goru, umornu od parmanentne političke kampanje, već – iako to nije namjera – relaksiraju i “Pandora partiju naredne gubitničke runde na izborima.”

”Zna i Jevto i svi u toj partiji da su parlamentarni izbori bili “poslednje zbogom” za potonuli DPS, i zna da gdje god da su se oprobali nakon toga, pali su kao kula od karata. Sad kao kritikuju, a u stvari se raduju što će ih objedinjavanje lokalnih izbora poštedjeti političkog kraja bar nekoliko narednih mjeseci. Kapiramo da je bilo boljih dana za DPS, ali ipak treba imati malo mjere i obzira. Makar zbog ljudi koji to čitaju, ako ne zbog sopstvenog političkog integriteta”, zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cikoticka
04.11.2021-22:19 22:19

ne brinete vi plegijatori ni za DPS ni za narod no za vase fotelje, no ako Bog da brzo ce te do Spuza ili smrdije