Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Dejan Vukšić predsjednički kandidat Demohrišćanskog pokreta

''Naša matica nije neka druga država, već Crna Gora''

Predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić kandidat je za predsjednika Crne Gore ispred te partije.

”Želim da poručim crnogorskoj javnosti da počinje aktivno djelovanje Demohrišćanskog pokreta. Predviđamo omasovljenje i dugoročno djelovanje”, poručio je Vukšić na pres konferenciji.

Kako je kazao, prioritet u djelovanju biće im hrišćansko pomirenje Crnogoraca i Srba.

”Rješenje ovog pitanja je potpuno gašenje ekstremnih i površno gledanih suprotstavljenih blokova, koji širenjem mržnje hrane jedni druge. Recept za ozdravljenje društva je prihvatanje jedni drugih i zajednička borba za našu maticu Crnu Goru. Naša matica nije neka druga država, već Crna Gora, koja nam je najvažnija”, kazao je Vukšić.

On je istako da je je donijeta odluka da se on kao lider pokreta kandiduje za predsjednika države.

”Kao kandidat za predsjednika, spreman sam razgovarati o saradnji sa partijama koje su naši prirodni saveznici. Nisam nikome dužan ništa, osim ovoj državi. Na sebe nikad nisam dao i tako će biti dok sam živ, ni na sebe ni na svoju državu”, rekao je Vukšić..

On je za kraj poručio i da računa da će sakupiti dovoljan broj potpisa za kandidaturu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
30.01.2023-13:59 13:59

Super! Treća nesreća Crne Goe za koju sigurno niko pametan nećeglasat.

Nikola
30.01.2023-16:56 16:56

Cus izjave pomirenje Crnogoraca i Srba -jedino vam je ta izjava ispravna i tacna da bude CRNOGORACA I SRBA —a ne ka dosad SRBA I CRNOGORACA   -.Ka da ima jos Crnogoraca koji ce vam sto vjerovat i dat vam pecat kojima ste sve sto se zove Crnogorsko unistili !!Chicago Tribune 1919: Pod srpskom okupacijom Crna Gora predstavlja mjesto najkrvavijeg pokolja u Evrop-iPod srpskom okupacijom Crna Gora danas predstavlja mjesto najkrvavijeg pokolja u Evropi, izjavio je zvanični posmatrač na povratku. Ako ne intervenišu Engleska i Amerika, ni jedan rojalist Crne Gore neće preživjeti. Srbi ih ubijaju na veliko”.

COL
30.01.2023-18:24 18:24

Jedna od najvećih laži i obmana je da su Crnogorci i Srbi u svađi, već je Velikosrpska aždaja hranjena u Srbiji duže od jednog vijeka zinula na nezavisnu državu Crnu Goru. Nađite barem dvije osobe ovih nacija koje su u svađi pa ih onda mirite dok ih stvarno ne izmirite, a ovako samo izvrćete istinu. Đilas je isto tako kao vi kukavički nam podmetnuo kukavičje jaje u vidu nekakvog srpsko crnogorskog klatna. Konačno nema posvađanih Crnogoraca i Srba već je samo Srbija nameračila da izlaz na toplo more dobije preko teritorije Crne Gore putem nestanka ili asimilacije Crnogoraca, sve ostalo… Pročitaj više »