Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Davidović: Oživjećemo Župu, obezbijediti bolji život

Ovaj narod očekuje da vasrkseno i da konačno počnemo da radimo i živimo od svog rada, rekao je Davidović

Građane mjesne zajednice Župa, ali i drugih sela, očekuje boljitak, više radnih mjesta i prosperitet, kazao je lider Narodnog pokreta Crne Gore i kandidat za gradonačelnika Nikšića, Miodrag Daka Davidović.

“Ovaj narod očekuje da vasrkseno i da konačno počnemo da radimo i živimo od svog rada”, poručio je Davidović sa skupa u Župi.

Nakon gospodina Davidovića, prisutnima se obratila Natalija Matijašević, magistar agronomije.

“Narodnom pokretu sam se pridužila sa ciljem da oživimo našu Župu, da učinimo da naša djeca ostanu ovdje, da zajedno sa nama, privređuju baš u Župi. Ovdje sam najviše zbog poljoprivrede, jer je jedan od velikih ciljeva Narodnog pokreta oživljavanje poljoprivrede, da pomognemo seljaku, da sve svoje proizvode”, poručila je Matijašević.

Ona je dodala da će, Opština Nikšić, kada Narodni pokret dođe na vlast subvencionisati poljoprivrednike, pomagati im da unaprijede proizvodnju i da plasiraju svoje proizvode.

“Da prošire proizvodnju, unaprijede mehanizaciju i opremu, a na kraju i da bez brige prodaju svoje proizvode. To je cilj Narodnog pokreta”, poručila je Matijašević.

Zašto Narodni pokret, postavio je pitanje pred svima, lider pokreta Miodrag Daka Davidović.

“To ime su mu dali naši episkopi i tako će i ostati. Naš znak su kreirali naši monasi i time se ponosimo. Zbog toga, da bi bilo sve upotpunjeno, ja kažem, centralni trg u gradu Nikšiću, kada Narodni pokret pobijedi, zvaće se trg Svetog Vasilija Ostroškog i mi, Narodni pokret, do 12. maja ćemo sagratiti spomenik dostojno našeg svetitelja, dostojno 350 godina od kada se Sv. Vasilije preselio u vječnost”, poručio je Davidović.

On je dodao da će se Narodni pokret odužiti i Sv. Amfilohiju Radoviću, na svemu što je učinio za narod Nikšića i Crne Gore u toku svog stolovanja na čelu Mitropolije crnogorsko-primorske.

“Zašto nas svi napadaju ovoliko? Zato što znaju da smo već pobijedili. Šta će se desiti 14. marta? Desiće se 30. avgust, samo što ćemo ovog puta to biti mnogo ubjedljivije i mnogo jače, bolje i brže. Sami ćemo pobijediti, zbog toga što je moramo, jer je naš program obiman i ambiciozan, a da bi mogli da upravljamo moramo sami pobijediti”, dodaje je Davidović.

On je istakao da se mora govoriti o ekonomiji, boljem životu ljudi i djece.

“Pogledajte koliko je ovdje naše djece, koja je to mladost, ljepota. Svi su oni nemaju posla, nemaju mogućnosti ništa da rade. E, tu djecu našu mi moramo da zaposlimo i to je osnovna stvar koju moramo da rješavamo”, zaključio je Davidović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad mne
02.03.2021-16:45 16:45

A Srbi pjevali, e da mi je i da mogu crnogorsku nosit robu!