Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Milan Knežević da pokrene saslušanja zbog prisluškivanja sveštenstva CPC

Ovaj sramni čin zaslužuje da bude ispitan i da crnogorska javnost sazna istinu oko navedenih okolnosti

piše Aleksandar Damjanović, CKM

Crnogorska javnost je imala priliku da čuje snimljeni razgovor između mitropolita Crnogorske pravoslavne crkve gospodina Mihaila i vladike Borisa Bojovića.

Pozivam predśednika Odbora za bezbjednost i odbranu Milana Kneževića da u što hitnijem roku sazove śednicu odbora na čijem je čelu, kako bi se ispitale okolnosti pod kojima su snimani sveštenici CPC.

Ovaj sramni čin zaslužuje da bude ispitan i da crnogorska javnost sazna istinu oko navedenih okolnosti.

Vjerujem da će gospodin Milan Knežević iako ne podržava Crnogorsku pravoslavnu crkvu uvažiti moju sugestiju i dati svoj skroman doprinos da javnost sazna istinu.

U prethodnom periodu smo imali priliku da svjedočimo kako je gospodin Knežević u parlamentu i na ulici poturao svoja leđa zarad interesa Srpske pravoslavne crkve, pa samim tim nema razloga da kao narodni predstavnik sa pozicije na kojoj se nalazi ne da doprinos da se sazna istina.

Krajnje je vrijeme da se stane sa progonom Crnogorske pravoslavne crkve i njenog sveštenstva od strane državnih institucija, kao i da ova vjerska zajednica dobije status koji joj pripada.

Ova tema nije ništa manje važna od ostalih tema koje je obrađivao ovaj odbor koji je zahvaljujući harizmi gospodina Kneževića postao popularniji za praćenje
od plenarnih śednica Skupštine Crne Gore.

Preostaje nam da se nadamo da će odbor čijim radom rukovodi Milan Knežević profedionalno pristupiti ovom slučaju i dati svoj skromni doprinos da se sazna istina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Damjanović pg
18.04.2023-18:06 18:06

Sramota, kako su se bunili kad su Amfilohija zadržali u policiji duže, ovako tajno snimanje je protiv zakonito i treba utvrditi ko je to uradio!!!!

Danka
18.04.2023-18:13 18:13

Imali ste Vlast i pravo da SVOJU ( CRNOGORSKU) Djedoviniu oslobodite i iscerate okupanta iz svojih ognjista da znaju da oteto nije dovijeka i da se time dice ka PUTIN- KO JE JACI-A ZNATE OTETO JE PROKLETO -!!!!!!!!