Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Cimeša: Bilbordi politički stav svetosavske crkve u susret izborima

Tako izvršni direktor Crnogorskog kulturnog foruma Borislav Cimeša komentariše bilborde koji su se ovih dana pojavili širom Crne Gore a o čemu su izvijestili kako neki u Crnoj Gori tako i portali u regionu

U više gradova Crne Gore pojavili su se bilbordi na kojima piše “Ne damo svetinje”. Postavilo ih je Udruženje za budućnost Crna Gora, Srbija, Republika Srpska. Za izvršnog direktora Crnogorskog kulturnog foruma Borislava Cimešu to je politički stav svetosavske crkve izrečen u susret izborima ali i predstojećem popisu stanovništva u Crnoj Gori.

Foto: Screenshot

Tako izvršni direktor Crnogorskog kulturnog foruma Borislav Cimeša komentariše bilborde koji su se ovih dana pojavili širom Crne Gore a o čemu su izvijestili kako neki u Crnoj Gori tako i portali u regionu.

Cimeša smatra da je riječ o propagandističkom stavu koji je povezan sa izborima ali i predstojećim popisom stanovništva.

“Kreatore bilborda ovakav način komunikacije vodi u vlastiti poraz”, smatra Cimeša.

Sva ova priča za Cimešu je ideja koja one koji iza nje stoje vodi u davno prevaziđeni srednji vijek. Zato je još sigurniji da je to gubitnički put.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve