Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

BS: Osamnaest godina sve važne i strateške odluke donosimo u interesu naroda kojeg predstavljamo i države Crne Gore

''Vrijeme je potvrdilo da su naše političke odluke bile vizionarske i državničke''

Bošnjačka stranka BS odluke donosi samostalno, a vrijeme je potvrdilo da su naše političke odluke bile vizionarske i državničke, saopšteno je iz BS-a.

“Pošto posljednjih dana primjećujemo pojačano interesovanje naših kolega iz drugih političkih partija o tome kako će BS politički djelovati u narednom periodu, dajući nam “savjete” i “sugestije”, na šta smo im iskreno zahvalni, podsjećamo sve njih, ali i javnost da smo u prethodnih 18 godina postojanja sve važne i strateške odluke, koje su se kasnije ispostavile kao ispravne, donosili, ne vodeći se klijentelističkim, niti uskostranačkim interesima, već u interesu naroda kojeg predstavljamo i države Crne Gore”, kazali su iz BS-a.

Napominju da su Bošnjaci kao narod skoro plebiscitarno podržali nezavisnost Crne Gore 2006. godine, mi smo kao partija dali značajan doprinos euroatlantskim integracijama naše države, što je krunisano članstvom Crne Gore u NATO-u 2017. godine.

“Da smo partija kojoj su principi na prvom mjestu, pokazali smo i 2016. godine, kada nam je nuđena cijela Vlada. Isto tako i 2020. godine, kada nam je nuđen ulazak u 42. Vladu u čiju smo euroatlansku orjentaciju sumnjali. Bošnjačka stranka zna i znaće da donosi ispravne odluke, koje su u interesu bošnjačkog naroda i države Crne Gore. Multietnička, građanska i sekularna Crna Gora kao napredna, razvijena i demokratska država, članica Evropske unije i NATO-a, naš je ključni politički cilj i naši partneri su svi oni koji su istrajni na tom putu”, zaključili su u BS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
23.02.2024-13:38 13:38

vi ne predstavljate CG..no samo vasu guz…!

Znači
23.02.2024-19:07 19:07

po vasem priznanju vi ne predstavljate sve građane CG vec samo Bošnjake…kakav autogol..ovo će ih sve koštati na narednim izborima..idite vi u zagrljaj Mandicu…..vas interes nijesu ni Bošnjaci nego fotelje..