Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović sa Eskobarom: Bošnjačka stranka značajan partner SAD-a u Crnoj Gori

Ibrahimović je naglasio da je današnji susret poslužio da otvoreno i prijateljski razmijene mišljenja o političkim prilikama u Crnoj Gori i regionu, te uticaju globalnih bezbjednosnih i političkih izazova na Crnu Goru i region Zapadnog Balkana

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović sastao se danas sa Gabrijelom Eskobarom, specijalnim izaslanikom SAD-a za Zapadni Balkan.

Ibrahimović je naglasio da je današnji susret poslužio da otvoreno i prijateljski razmijene mišljenja o političkim prilikama u Crnoj Gori i regionu, te uticaju globalnih bezbjednosnih i političkih izazova na Crnu Goru i region Zapadnog Balkana.

“Zaključak je da euroatlanska orjentacija i EU perspektiva Crne Gore i regije Zapadnog Balkana nemaju alternativu, kao i da je Bošnjačka stranka značajan partner SAD u Crnoj Gori. Ostajemo posvećeni kredibilnom NATO partnerstvu, EU integracijama i daljoj demokratizaciji i prosperitetu društva”, kazao je Ibrahimović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
19.03.2024-13:21 13:21

Kako je ovaj Ibrahimovic lukav..jos nije bas nijedanput osudio progon knjizevnika i novinara u nasoj drzavi CG..on samo misli za svoju guz…!