Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović: Glasovi za istinsku socijaldemokratsku ideju važniji nego ikad

Kako su saopštile Socijaldemokrate, Brajović je istakao da je ta partija na upravo završenim parlamentarnim izborima ostvarila dobar izborni rezultat, koji je u odnosu na prethodni bolji za 35 odsto

Glasovi za istinsku socijaldemokratsku ideju u Crnoj Gori u ovom trenutku su važniji nego ikad jer su bili i biće garant očuvanja građanske, multietničke, antifašističke, sekularne, evropske i evroatlantske Crne Gore, kazao je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović na današnjem sastanku sa ambasadorom Slovačke Borisom Gandelom.

Kako su saopštile Socijaldemokrate, Brajović je istakao da je ta partija na upravo završenim parlamentarnim izborima ostvarila dobar izborni rezultat, koji je u odnosu na prethodni bolji za 35 odsto.

“On se zahvalio ambasadoru za iskrenu i prijateljsku podršku Slovačke Crnoj Gori u svim važnim pitanjima, posebno u oblasti NATO i EU integracija. Izrazio je uvjerenje da ta pomoć neće izostati ni u narednom periodu kada naša država treba da uđe u novu fazu integracije s ciljem što bržeg članstva u Uniji”, navode SD.

Gandel je čestitao dobar izborni rezultat Socijaldemokaatama i naglasio važnost dijaloga kao jednog od ključnih obilježja demokratije.

“Dodao je da Slovačka podržava Crnu Goru da postane članica Evropske unije, te da će nastaviti da pomaže naš integracioni put na svim nivoima”, poručuju Socijaldemokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
07.10.2020-14:58 14:58

Brajovicu dok si u koaliciji sa DPS imat ćeš podršku, svak ko izdao Crnu Goru je gubitnik. Bravo!