Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Božović – Husović: Dijalog jedino rješenje

Situacija u Crnoj Gori jedino se može riješiti dijalogom, ocijenili su potpredsjednik Vlade Rafet Husović i ambasador Srbije Vladimir Božović

Situacija u Crnoj Gori jedino se može riješiti dijalogom, ocijenili su potpredsjednik Vlade Rafet Husović i ambasador Srbije Vladimir Božović i pozvali sve strane na njegovo inteziviranje u cilju postizanja dogovora i prevazilaženja tenzija koje opterećuju odnose dvije države.

Božović – Husović

Husović je poželio dobrodošlicu Božoviću i uspješan rad tokom svog mandata u Crnoj Gori.

“On je iskazao punu spremnost za saradnju u cilju unaprjeđenja odnosa dvije države, koje su inače najbliže i najupućenije jedna na drugu, na svim nivoima, naročito na ekonomskom i privrednom”, kaže se u saopštenju.

Božović je saglasan da su Crna Gora i Srbija države koje su najviše upućene jedna na drugu i da se mora raditi na iskorišćavanju svih kapaciteta i resursa koji će doprinijeti prevashodno boljoj ekonomskoj, ali političkoj i kulturnoj saradnji.

On je kazao da je veoma počastvovan što ima mogućnost da obavlja funkciju ambasadora u državi iz koje potiče i u kojoj je rođen, ali ga to dodatno obavezuje i čini odgovornim da bude spona i most građenja najboljih odnosa između dvije države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve