Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bošković: Krivokapić zalutao na sastanak NATO u Sofiji

Dodaje da Krivokapić i njegova vlada u kontinuitetu opstruiraju obaveze koje proističu iz NATO članstva

Odlazeći predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić očito je zalutao na sastanak predsjednika vlada država članica NATO Jugoistočne Evrope koji se danas održava u Bugarskoj, ističe Predrag Bošković poslanik DPS-a.

Dodaje da Krivokapić i njegova vlada u kontinuitetu opstruiraju obaveze koje proističu iz NATO članstva.

“Sankcije prema Rusiji ne usklađuju u potpunosti sa našim međunarodnim partnerima, Crna Gora nije poslala svoje jedinice Vojske u sastav snaga NATO-a zbog invazije Rusije na Ukrajinu, pa bi bilo interesantno znati sa kakvim podozrenjem su drugi učesnici gledali na Krivokapića”, kazao je Bošković.

Nego, dodao je on, barem je na ovom putu imao društvo u vidu ministra Aleksandra Stijovića koji je nakon nedavnog boravka u Senegalu, otišao i u Sofiju, kako bi proširio svoje vidike i sebe dodatno oplemenio, dok su proizvođači mlijeka za sjutra najavili obustavu isporuke, i dok vlada alarmantno stanje u resoru koji predvodi.

“Nažalost po građane naše države koji sve to finansiraju, u tehničkom mandatu sve su učestalije putašestvije po svijetu članova Vlade koje su više turističkog karaktera nego što istinski predstavljaju državničke posjete. Na svu sreću i tome se bliži kraj”, zaključuje Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve