Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Muratović: Nevaspitan i nepismen odgovor Laković najbolje svjedoči koliko su Crna Gora i Nikšić posrnuli

''Porazna je činjenica da sa pozicije direktorice obrazovne ustanove vodite političku polemiku, ocjenjujući šta je u političkom kontekstu ko je šta mogao učiniti i ko je za šta plaćen''

Kao roditelj, građanin Nikšića, kao odbornik i predsjednik OO najjače političke partije u Nikšiću, zatečen sam i razočaran odgovorom direktorice OŠ “Jagoš Kontić”, poručio je lider nikšićkog DPS-a Boris Muratović u reagovanju na navode direktorice Ranke Laković.

Gospođo Laković, pita on, “jeste li čuli za interpunkcijske znake”?

“To su ona čuda, tačka, zarez, znak pitanja. Vidim da ih ne koristite ili ih pogrešno upotrebljavate, pa se ne čudimo što nam učenici neslavno prolaze na PISA testiranju. Iako ste prosvjetna radnica i direktorica obrazovne ustanove, napravili ste toliko pravopisnih i gramatičkih grešaka (pretci, bitci, prestavnici, prestaviti, koje kakve, bez malo, itd) da sigurno ne bi dobili prelaznu ocjenu kod svojih kolega”, naveo je Muratović u reagovanju.

Tu ocjenu definitivno, prema njegovim riječima, “ne biste zavrijedili iz profesionalizma, vaspitanja i odnosa prema kolegama i djeci”.

“Porazna je činjenica da sa pozicije direktorice obrazovne ustanove vodite političku polemiku, ocjenjujući šta je u političkom kontekstu ko je šta mogao učiniti i ko je za šta plaćen! Ovo je samo loš pokušaj skretanja pažnje s aktuelnog događaja koji ste sami izazvali, zabranivši izvedbu pjesme “Crna Goro” uprkos višemjesečnom trudu vaših učenika i njihove nastavnice! Imajući u vidu da će Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija uputiti predmet Prosvjetnoj inspekciji, javnost će imati priliku da sazna sve ono što je već poznato roditeljima i učenicima te škole. Istina uvijek izađe na vidjelo, prije ili kasnije”, dodao je Muratović.

Finalno, poručuje on, činjenica da ste vi danas direktorica osnovne škole “najbolje svjedoči o tome koliko su Crna Gora i Nikšić u svakom smislu posrnuli”!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve