Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Film o odlasku Đukanovića nećete skorije gledati

''Poruka domaćim dušebrižnicima i njihovim mentorima iz Beograda: što se tiče odlaska predsjednika Đukanovića, taj film nećete skorije gledati'', kaže Bogdanović

Vijest o navodnom odlasku predsjednika Đukanovića obična je neistina i spin, u nizu onih na kakve smo već duže navikli kada je u pitanju dio medija iz Srbije, rečeno je Danasu iz DPS-a povodom navoda da se predsjednik Crne Gore u januaru povlači sa čelne pozicije partije.

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović, kaže da „niti predsjednik Đukanović odlazi sa dužnosti, bilo državničke ili partijske, niti će se Demokratska partija socijalista povući u demokratskoj borbi za građansku državu. Za onu državu koju potkopavaju upravo snage koje plasiraju ovakve izmišljotine iz susjedstva“.

Aleksandar Bogdanović
Aleksandar Bogdanović

Dodaje da sve postaje jasnije kada se u obzir uzme vrijeme i kontekst.

„Ovdašnjoj je vlasti odzvonilo, političkim eksponentima zvaničnog Beograda sa svake strane izmiče tlo pod nogama i oni nemaju čemu drugo trenutno da se okrenu do spinovanju“. Ovakvi i slični navodi, kako kaže, ni najmanje „ne tangiraju predsjednika“.

Đukanović se, ističe, uspješno oporavlja od kovid-19 i pitanje je dana kad će se vratiti državnim i partijskim obavezama u punom kapacitetu.

„Poruka domaćim dušebrižnicima i njihovim mentorima iz Beograda: što se tiče odlaska predsjednika Đukanovića, taj film nećete skorije gledati“, kaže Bogdanović za Danas.

Podsjećamo, Blic je jutros objavio da se predsjednik Crne Gore u januaru povlači sa pozicije lidera partije što, kako su naveli, znači da odustaje i od nove kandidature na predsjedničkim izborima 2023.

„Kako stvari sada stoje, najvjerovatniji nasljednik Đukanovića na čelnoj poziciji partije koja je 30 godina vladala Crnom Gorom, biće Ivan Vuković, aktuelni gradonačelnik Podgorice. Manje je vjerovatno da to bude neko od starijih kadrova DPS-a – bivši premijer Duško Marković ili Brano Gvozdenović“, piše Blic.

IzvorDanas

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
25.12.2021-18:25 18:25

Zlikovci CETNICKI samo taj cas cekaju da ode nas dragi i voljeni PRESJEDNIK dosta da im pustite jos jedanput VIDIJO IZ PETNJICE NA KAKVOM JE DOCEKU BIJO i bit ce cancerigano bolesni da ih niko ne moze spasit zlikovce CETNICKE !DA NAM JE ZDRAV I ZIV !

Jelena
25.12.2021-18:46 18:46

Pljunuli mu pod prozor ,idioti ,srbijanske fukare. Dušebrižnici, neka gledaju ,svoju propast !Nevidjeli se!

Nema gradnje bez ugradnje
25.12.2021-19:20 19:20

Miomir Mugosa bi sa svojim nekoruptivnim politickim pristupom bilo idealno resenje! A ako Mugi nece onda je to mladi Aleksandar Bogdanovic koji je ima veliku politicku manu da ne haje za postenog i dobrog tasta koji je svoju dobrohotno izrazijo gala svadbom sa uglednim zvanicama I sve pošteno sa težko zaradenim parama platijo. EVIVA MUGI E VIVA SVETO!

Sudija
25.12.2021-20:54 20:54

Ne vidis CETNIK CAREVIC staa je pokrao opljackao okupirao sve radite protiv CG da je SPRZITE i mislite da ce mo vam zaboravit CETINJE  5 SEPTEMBAR a znate da su nam DJEDOVI OSTAVILI AMANET DA CG CUVAMO od svakog zla   i da vam je dat necemo da je unistite TO VAM JE REKLA I KRALJICA STANKOVIC-VUKSANOVIC! samo da znate nikad vise CETNICI vladat CG nece!!

Dolores
25.12.2021-21:43 21:43

Na pogrešnom si portalu, četnikoidu…