Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Belan: Za brigu to što se u Skupštini Crne Gore od strane poslanika sve češće pominju narodi a sve manje građanke i građani

Klatno koje se sa jasnim planom sve više pomjera prema Crnoj Gori kao državi naroda hitno moramo vratiti u ustavne okvire

Za brigu je to što se u Skupštini Crne Gore od strane poslanika sve češće pominju narodi a sve manje građanke i građani, naveo je na društvenoj mreži X predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan.

„Klatno koje se sa jasnim planom sve više pomjera prema Crnoj Gori kao državi naroda hitno moramo vratiti u ustavne okvire“, poručio je Belan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ANTO
22.11.2023-21:27 21:27

Dosta da se cuje ovo spadalo od Djeljosaj veliki Nacionalista i sovinista koji kaze ”Vrijeme Albanaca je tek počelo, ali ne samo zbog njihove nacionalne pripadnosti, već zbog profesionalizma, znanja ”,a žao mi je i što je Bošnjačka stranka ponovo pala na testu političke zrelosti”, zaključio je Đeljošaj.

Tara
22.11.2023-21:36 21:36

Sve naruceno od Vucka i Seselja..a ovi nasi cetnici sa albancima..vode njihovu politiku..za unistenje drzave CG..Necete sigurno..Djelosaju..Mandicu..Pipune..Milojko..Milatovicu..Abaze..Ljaljao…sram vas bilo..!