Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Belan izabran za v.d. predsjednika Liberalne partije Tivat

Kako su kazali novoimenovani predsjednik oformiće u roku od šest mjeseci novi Opštinski odbor i Tivtu koji će održati Opštinsku izbornu konvenciju na kojoj će se izabrati novo rukovodstvo i članstvo Odbora LP u Tivtu

Vatroslav Belan imenovan je za v.d. predsjednika Opštinskog odbora Liberalne partije Tivat. Shodno statutarnim ovlašćenjima njega je imenovao predsjednik LP Andrija Popović, saoopšteno je iz te partije.

“Belan je bivši istaknuti crnogorski diplomata i nekadašnji odbornik liberala u tivatskom parlamentu. Ima dugogodišnje iskustvo rada kako u diplomatiji i međunarodnim odnosima tako i u državnoj izvršnoj vlasti gdje je postigao zapažene rezultate”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali novoimenovani predsjednik oformiće u roku od šest mjeseci novi Opštinski odbor i Tivtu koji će održati Opštinsku izbornu konvenciju na kojoj će se izabrati novo rukovodstvo i članstvo Odbora LP u Tivtu.

“Kako u Skupštini Opštine Tivat više ne postoji parlamentarna većina, jasno je da se uskoro očekuje raspisivanje prijevremenih lokalnih izbora u ovoj opštini”, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve