Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Tivat: Krivične prijave zbog heroina, krađe bicikla, trotineta…

Kada je riječ o zloupotrebi droga, iz UP su kazali da policijski službenici su tokom aprila uhapsili četiri osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Tivatska policija podnijela je krivične prijave protiv pet osoba i prekršajne protiv četiri.

Naime, kako je saopšteno, kontrolom G.K. (42) iz Kotora policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je heroin.

“Sa navedenim događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se protiv G.K. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašcena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Kada je riječ o zloupotrebi droga, iz UP su kazali da policijski službenici su tokom aprila uhapsili četiri osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

“Kod njih je kontrolom pronađena manja količina droge”, kazali su iz UP.

Nadalje, kako dodaju, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat rasvijetlili su krivično djelo krađa i podnijeli kriivčnu prijavu protiv Z.B. (21).

“On je ovo djelo izvršio, kako se sumnja, na štetu jedne muške osobe, na način što je od njega ukrao električni skuter vrijednosti oko 670 eura”, naveli su iz policije.

Tivatska policija je podnijela i krivičnu prijavu za krivično djelo prikrivanje u vezi sa krivičnim djelom krađa protiv M.S. (18).

“On je prodao ukradeni bicikl marke „Count“ vrijednosti oko 300 eura. Ukradeni predmet je vraćen vlasniku, a protiv M.S. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku”, naveli su iz UP.

Osim toga, iz UP navode da pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Tivat podnijeli su krivične prijave protiv T.J. (47) i N.R. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

“Oni su u pojedinačnim slučajevima, iz dva ugostiteljska objekta u kojima su bili zaposleni, ukrali određene količine novca”, naveli su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve