Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Siguran da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka, mandat Spajiću pošteno dodijeljen

Lider Demokrata kaže da je siguran da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka i da u jesen, mišljenja je Bečić, ulazimo sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju

Danas je važan dan za Crnu Goru, pokazujemo zrelost, poštovanje i želju da ujedinjeni stvorimo osnovu za reforme i bolji život koji svi čekamo, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić nakon što je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović predložio lidera PES-a Milojka Spajića za mandatara za sastav 44. Vlade.

“Niko ne može sam. Zato je danas važno da još jednom jasno iskažemo podršku mandataru Spajiću, te da svi u okviru svojih znanja čim prije počnemo da radimo i pokažemo da je moguće da budemo evropska, moderna i stabilna država”, istakao je Bečić.

Lider Demokrata kaže da je siguran da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka i da u jesen, mišljenja je Bečić, ulazimo sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju.

“Rezultati neće izostati i u to sam siguran, jer politička volja je ključna i danas je jasno da je imamo”, rekao je on.

Ponovio je da Demokrate podržavaju odluku Milatovića, dodajući da je mandat za sastavljanje vlade pošteno dodijeljen Spajiću.

“Demokrate imaju jasne stavove koje pravovremeno komuniciraju javnosti i trudimo se da stojimo iza svoje date riječi, tako da danas možemo samo da potvrdimo svoj stav da stojimo iza toga da podržavamo odluku Predsjednika da je mandat za sastavljanje Vlade pošteno dodijeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima u odnosu na stranke pobjednice izbora”, zaključuje Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Isljam
10.08.2023-13:41 13:41

Samo SESELJEVIM DEMOKRATAMA ne da ponovo SKUPSTINU CG jer ste najgora i nasovinistickija partija u CG nema visih Sovinista od VAS-SESELJEVIH DEMOKRATA!!!!

Zoran
10.08.2023-14:03 14:03

Fatalna privlacnost rezbarene stolice. Totem strastvenog sjedala. Koliko praznih proskula do nje?

COL
11.08.2023-09:35 09:35

Svaka stolica sanja, od svog nastanka, da se u njoj zavali neka meka masna guzica koja je neće žuljati. Stolica sanja guzicu, a guzica sanja stolicu, uzajamna ljubav bez interesa, sa iskonskom težnjom da bude vječna. Svaki rastanak je bolan za svaku guzicu, a i stolici nije lako da se prilagođava novoj. Ipak funkcionerska stolica ima posebitiu draž i u nju se strašno i strasno zaljubljuju sve guzice koje je probaju. Mnogi ratovi su vođeni i mnogo suza se prolilo prilikom rastanka guzice i funkcionerske stolice. Evo i sad se kreće u bitku za stolicu i simbolično se kreće u… Pročitaj više »

COL
11.08.2023-18:00 18:00

Peđa Bulatović je unio u politiku termin ,,kristalno precizan i jasan” koji je koristio onda kad je htio biti nedorečen i neopredijeljen i kažu da nikad nije omanuo to jest uvijek je održao riječ, a koja je bila toliko rastegljiva da se moga šnjom pokriti od glave do pete. Demokrate su taj obrazac kristalne jasnosti i preciznosti doradile tako da se šnjim može prekriti ne samo čovjek od glave do pete već fotelja na koju je spuštio svoja masna śedala…