Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Od suda naroda se ne može pobjeći

Protest Demokrata u Baru

U Baru je večeras počeo protest protiv najave formiranja manjinsko-tehničke vlade, u organizaciji Demokratske Crne Gore.

,,Mislio sam da nakon 30. avgusta nećemo izlaziti i protestovati ali to je izgleda usud Demokrata, da izlazimo i pobjeđujemo”, kazao je funkcioner Demokratske Crne Gore Dragan Tufegdžić na protestu protiv manjinske vlade.

Tufegdžić je kazao da se izborna volja mora očuvati.

“Oni hoće da nas mire. Ko da nas miri. Mi smo ovdje živjeli u miru. Ali neću da me mire da sa onima koji su uništili privredu Bara i Crne Gore, koji su nas doveli u očajno stanje, koji su odgovorni za kriminal. Njima smo 30.avgusta 2020. godine rekli gdje im je mjesto”, poručio je Tufegdžić.

Kako je rekao, slobodu koja je osvojena ne smije biti oduzeta.

“Sjutra u Podgorici moramo odnijeti našu luču slobode”, rekao je Tufegdžić.

Potpredsjednik Demokrata Albin Ćeman rekao je da smo možda različti po vjeri ili naciji ali smo isti po istini, pravdi i borbi za bolju Crnu Goru.

“Partije sa upitnim cenzusom su ustavni pučisti”, podvukao je Ćeman.

Ukazao je da će nastaviti hrabro na putu istine i pravde.

“Narod misli da je potrebno raspisati prijevremene parlamentarne izbore”, kazao je Ćeman.

Bečić: Sloboda živi među narodom

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić rekao je da sloboda živi među narodom, rasplamsava se ponovo i pobijediće još jače i ubjedljivije “da niko ne bi izdao sve nas zajedno”.

“Zbog vašeg dostojanstva i slobode, mnogi su nervozni. A nije im lako, krenuli su putem izdaje i obmane. A kada krenete putem prevara onda su kratke noge”, kazao je Bečić.

Kako je poručio, nasilje prizivaju i izazivaju oni koji bježe od suda naroda i koji su krenuli putem izdaje izborne volje građana Crne Gore.

“Oni koji su dozvolili da se ulicima Bara švercuju trovači naše djece i šverceri cigareta. Ali neka znaju da kriminal i korupcija neće više vladati ovom prelijepom zemljom”, rekao je Bečić.

Po njegovom sudu, od suda naroda se ne može pobjeći.

Kaže da mu je čast što je na ulici sa slobodnim narodom.

“Nisu časna i slobodna mjesta na kojima se kocka, gdje se truje naša omladina, gdje se prave putevi izdaje. Časna mjesta su ona gdje se ide putem poštovanja volje naroda”, kazao je Bečić.

Građani se se okupili ispred barske gimnazije “Niko Rolović” na poziv predstavnika Demokratske Crne Gore.

Demokratska Crna Gora organizovala je više protest u crnogorskim gradovima, povodom najave formiranja manjinske vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
drago 1
05.03.2022-19:04 19:04

koji su sad ovi. ko njima unisti privredu, eu integracije, institucije, crkve. koga ovi opruzuju da mi je znat.

MUSTAFA
05.03.2022-19:10 19:10

Ajde samo setajte CETNICKE DEMOKRATE fotelje nikad vise dobit necete fasizam cetnicki SESELJEV vam nece proc u CG i koji podrzavate putina nista bolji od njega nijeste NEPISMENI  BECIC OCE SKOLU PUTINOVU   ! Vladimir Putin je ostvario američki san – onaj u kojem svako može postati bilo šta – samo u ruskoj verziji. Jadni dječak iz radničkog kvarta Lenjingrada, negativac s lošim ocjenama koji danas prijeti cijelom svijetu nuklearnim oružjem.

Safet
05.03.2022-20:08 20:08

CUS  SPLACINE ALBINA CEMANA  ( NEMANJA ) SA JEDNIM GLASOM U PETNJICI Potpredsjednik Cetnickih Demokrata Albin Ćeman rekao je da smo možda različti po vjeri ili naciji ali smo isti po istini, pravdi i borbi za fasizijaciju Crnu Goru Nikad vise nas SESELJEVCI -DEMOKRATE necete prestavljat u CG .

“Seseljevi Demokrate Becic-ALBIN su ulicni pučisti nista vise od smeca ne vrijedite ”

COL
05.03.2022-20:45 20:45

Ajd jednu sliku iz DRONA da se malo iskomendijamo. Neće niko da pomijeće guzicu i da sluša ,,mudre riječi” mudrog mome i borisa, a pogotovo Aljekse i albina za tričavih deset €….