Subota, 15 Juna, 2024
Rubrika:

Batrićević: Buba Rus bi da dekontaminira

Andrej Milović zvani Buba Rus još jednom je pokazao da je zadnja nevaspitana fela koja se obukla u odijelo i počela baviti politikom

piše: Boban Batrićević

Andrej Milović zvani Buba Rus još jednom je pokazao da je zadnja nevaspitana fela koja se obukla u odijelo i počela baviti politikom. Nakon što je juče gotovo hitlerovski najavio “dekontaminaciju” Cetinja, danas je uvrijeđene građane i građanke ponovo optužio da su “dekontaminirani”.

Pitamo se dokle će svakoj šuši i maruši koja je isplivala s taloga crnogorske deponije dozvoliti da ovako vrijeđa prijestoni grad i njegove građane? Pitam sve ambasadore, Vladu i NVO sektor da nas nauče kako da se nosimo sa svakodnevnim uvredama koje se lamama sipaju po našem gradu?

Pobjeda Jakova Milovića izgleda da je osokolila njegove smeđokošuljaše pa se ośećaju toliko obijesno da svakoga dana pune novinske stranice svojim bestidnim komentarima.

No, rekli su stari, pametni ljudi se stige onoga čime se budale ponose. Čovjek koji drugi put zaredom upotrebljava termin koji je uvrijedio cijeli jedan grad, nije pametan čovjek. To više govori o njemu no o onima koje vrijeđa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
26.04.2023-08:33 08:33

Pravi cetinjski šaner trenutno na državnom koritu…