Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić o Mandiću u štabu SNS-a: Vučićev namjesnik ponizio i kompromitovao ne samo parlament, već i suverenitet Crne Gore

Žilavija je Crna Gora nego što misle beogradski despot i njegovi trabanti i vazali

Posrnućima nikad kraja. Tužno, ružno i bijedno što smo sinoć bili u prilici da vidimo”, poručuje predsjednik CEP-a

“Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, neočetnički vojvoda, nosilac sablje Aleksandra Vulina, bio je u izbornom štabu Aleksandra Vučića u Beogradu i revnosno, kako priliči vazalu pokornom svom gospodaru, stajao u stroju njegovih službenika i aplaudirao mu dok je beogradski autokrata držao tiradu tokom partijskog proglašenja izbornih rezultata u Srbiji”, kazao je za Portal Analitika predsjednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić.

Izričit je da je riječ o još jednoj uvredi za Crnu Goru koju joj je, kako dodaje, napravio Vučićev namjesnik, ponizivši i kompromitujući tako ne samo parlament Crne Gore, već i suverenitet naše države.

“Crna Gora je, nažalost, doživjela crne dane. Njena (auto) destrukcija se nastavlja. Posrnućima nikad kraja. Tužno, ružno i bijedno što smo sinoć bili u prilici da vidimo”, poručuje Adžić.

Ipak, kako naglašava, ovo nije ni iznenadujuće ni šokantno.

“To je bilo i za očekivati od epigona i protagonista velikosrpskog unitarizma i anticrnogorske ujdurme. Još jedan dokaz kako je “osvježilo” u Crnoj Gori i koliko i kako se davimo u živom pijesku. No, bez padanja nema ni ustajanja”, ističe sagovornik Analitike.

Stava je da nemamo pravo na lamentiranje, već obavezu na još odlučniju borbu za obnovu Crne Gore i njenog dostojanstva.

“Ukradenu slobodu ćemo vratiti. Žilavija je Crna Gora nego što misle beogradski despot i njegovi trabanti i vazali”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
18.12.2023-12:39 12:39

Kolenica, Kripto Kockar i Oksford desetka, , u zajednici sa Ljaljom, Pipunom i ostalom braćom PO POLITIČKO-PREVARANTSKOM ZANATU, se zajebavaju sa vama. A vi bogomi OZBILJNO, PUNI ENTUZIJAZMA SIJETE PAROLE O CRNOGORSKOJ NEUNIŠTIVOSTI I SLAVI CRNOGORSKIH PREDAKA.! POLITIČKI PARAZITI SVIH BOJA I VRSTA I DOBI NATOVARILI SU SE NA GRBAČČU CRNOGORSKOG NARODA. NIJE ČUDO ŠTO JE RASPAMEĆEN, ODAO SE DROGAMA, KRIMINALU, PREBIJANJU ŽENA I ĐECE, NERADU, NEVJERICI U LJUDSKU DOBROTU! OPREM DOBRO PREVARANTI SVIH BOJA, UZRASTA, ZANIMANJA. VEĆ VAS JE NEIZDRŽIVO MNOGO NA OVU CRNOGORSKU ŠAKU JADA!