Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

MORAĆE DA ODGOVARA ZA VELEIZDAJU: Da nije u tehničkom mandatu, Abazović bi nas fukarski ugurao u Otvoreni Balkan!

Sva sreća što je veleizdajnik Abazović smijenjen, a vlada je u tehničkom mandatu pa njegove odluke nemaju više nikakvu težinu. Jer je danas dokazao da bi sigurno na fukarski način potpisao ulazak Crne Gore u velikodržavni projekat ''Otvoreni Balkan'', eufemizam sa ''srpski svet'', kao što je to u aktu veleizdaje uradio 3. avgusta sa ''temeljnim'' ugovorom

Premijer u tehničkom mandatu, Dritan Abazović danas je u Beogradu nastavio da poltroniše i na ponižavajući način radi po nalozima njegovog šefa Aleksandra Vučića. Ovaj veleizdajnik koji je na sreću Crne Gore nedavno oboren sa mjesta premijera, kazao je ”da bi volio da Crna Gora uskoro postane članica Otvorenog Balkana i da očekuje da se to dogodi”.

Zapadni Balkan, smatra Abazović, kroz Open Balkan treba novu progresivnu politiku.

– Lijepo je vidjeti ljude za istim stolom u trenutku kad na prostoru Evrope bukti rat, lijepo je vidjeti da neko razgovara o temama od značaja za sve zemlje regiona. Lijepo je vidjeti da su sa nama predstavnici EU i NATO. Lijepo je vidjeti ministre i ljude iz biznis zajednice – rekao je Abazović na otvaranju samita Otvorenog Balkana u Beogradu.

Sva sreća što je veleizdajnik Abazović smijenjen, a vlada je u tehničkom mandatu pa njegove odluke nemaju više nikakvu težinu. Jer je danas dokazao da bi sigurno na fukarski način potpisao ulazak Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, eufemizam sa ”srpski svet”, kao što je to u aktu veleizdaje uradio 3. avgusta sa ”temeljnim” ugovorom.

Za to će morati da odgovara kad tad.

Podsjetimo, Abazovića je juče na Beogradskom sajmu dočekao njegov nalogodavac i šef predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Ona je nedavno dobila nalog da kao fikus nastavi da ukrašava premijersku fotelju i ispunjava uputstva koja joj stižu od šefa – vrhovnog gospodara Srbije Vučića.

Abazović je i danas pokazao da će do zadnjeg dana svog tehničkog mandata da cvili za gazdom Aleksandrom Vučićem i da pokušava da po svaku cijenu, na kvarno, ispuni naloge koje je od njega dobio. Jedan od tih naloga je i guranje Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, u kome bi naša država postala dio ”srpskog sveta”.

Izađi mu iz prkna bijedo, nijesi više premijer, ne moraš da se brukaš!

Abazović je kazao da je u susret krizi, jako važno da čuvamo kanale komunikacije i uradimo “sve što je u našoj mogućnosti da građanima olakšamo život”:

– Građani su siti politika prošlosti, treba da ponudimo nešto drugo, a to je veća saradnja. U globalnom društvu, više niko ništa ne može uraditi sam. Svi moramo da pospješujemo saradnju i činimo sve što je ekonomnski progres, nova radna mjesta, incvesticije… – naveo je tehnički premijer.

Inicijativa, smatra on, treba da bude inkluzivna.

– Mi nismo punopravan član, ali bih volio i očekujem da Crna Gora uskoro postane članica – rekao je Abazovi

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
02.09.2022-12:57 12:57

Samo nastavi da sanjas i da se nadas olosu ufucani. Tvoje je Prohujalo sa Vihorom iskompleksirani pendreccu i Vuckova podrepna musice.

MUSTAFA
02.09.2022-13:03 13:03

Kad bi se ti pitao ti bi rado u narucje predao u ruke tvom VUCKU CG ali ces to morat zaboravit!

Ha20
02.09.2022-13:06 13:06

Tome nesoju bi po mom misljenju sada trebalo strogo kontrolisati prostor slobodnog kretanja i ne dati mu sansu da pobjegne iz Crne Gore a na to je upozorio nedavno i gospodin Nenad Canak. Taj olos treba da trune u prdari za sva zla koja je nanio Crnoj Gori.

Uros
02.09.2022-13:52 13:52

Abazovicu svaka ti cast. Polako se izgradjujes u pravog politicara, a ovi sto su zadojeni mrznjom i istu pokazuju kroz prizemne kolumne i razne komentare mogu samo da ti pljunu pod prozor.

Ha20
02.09.2022-16:59 16:59
Reply to  Uros

A ti srbalju sa tvojom elitom “Piii Perom, Dr Itanom, Mama, Botom, mozes svima nama koji smo zadojeni ljubavlju prema Crnoj Gori mozete samo
p*pusiti ono st visi preko dva i nastaviti da trabunjate u prazno na ovome sajtu.

Freedom
02.09.2022-15:20 15:20

Crnogorci treba obratiti pažnju na Dritana, on je već nekoliko dana u Srbiji i spreman je da sa Vuckom napravi Veliku Prevaru na štetu CG. OB je sigurno tema ali je i Sveto Marović tema. Moglo bi se desiti da se dogovore o isporuci za svedočenje protiv DPSa i Mila.