Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Abazović tražio da bude premijer, u ponedjeljak posljednja ponuda DF

Izbor nove vlade i prevazilaženje krize u kojoj se nalazimo zahvaljujući svima. To će biti naša posljednja ponuda, dodao je on.

U Skupštini Crne Gore, u toku glasanja o Zakonu o unutrašnjim poslovima, koji je predložila Demokratska partija socijalista.

“Nakon konsultacija koje smo imali u manastiru Ostrog, a u ime svih građana koji su čekali 30. avgust, imam obavezu da zamolim Abazovića i kolege iz URE da danas ne glasaju sa DPS njihov Zakon o unutrašnjim poslovima. Ako to učinite, biće vam peti put da glasate suštinske zakone sa DPS. Ispašće da ste više puta glasali sa DPS suštinske zakone nego sa onima sa kojima ste u većini”, rekao je Knežević.

On je rekao kako je Dritan Abazović tražio da bude premijer, a da će vladajuća većina u ponedjeljak dobiti platformu DF-a.

“Izbor nove vlade i prevazilaženje krize u kojoj se nalazimo zahvaljujući svima. To će biti naša posljednja ponuda”, dodao je on.

Odgovorio mu je Miloš Konatar (URA).

“Dritan Abazović i URA će se voditi isključivo nacionalnim interesima države i građana, a nikako političkim interesima, naročito ne DF-a”, istakao je on.

Konatar je kazao kako DF traži od URA da ne glasa sa DPS tri minuta nakon što su i vlast i opozicija jednoglasno usvojili Zakon o sportu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Opozicija i URA izglasali Zakon o unutrašnjim poslovima. Menja li URA stranu? – SLOBODNA VOJVODINA
19.11.2021-20:04 20:04

[…] Uoči glasanja o Zakonu o unutrašnjim poslovima, došlo je do polemike između poslanika DF Milana Kneževića i Miloša Konatara. […]

borko
19.11.2021-22:19 22:19

Tek kad vas jokaš postroji riješit će te sve nesuglasice i da budete mirni….