Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović o smjeni Brđanina: Ne želimo više da kalkulišemo da li je neko drug Ljuba Milovića

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je kako ne želi da licitira da li je danas smijenjeni direktor Uprave policije, Zoran Brđanin, odgovoran ili nije

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je kako ne želi da licitira da li je danas smijenjeni direktor Uprave policije, Zoran Brđanin, odgovoran ili nije.

“Ja ne želim da licitiram da li je on odgovoran ili ne. Imao sam jako dobru komunikaciju sa njim u prethodnom periodu. Međutim, ne želimo više da kalkulišemo da li je neko drug Ljuba Milovića i da li će Milović, dok je na slobodi, da uređuje stanje i da kadrira unutar policije. Ne želim kao premijer da imam razmišljanje u tom pravcu”, rekao je Abazović gostujući na TV Adria.

Poručuje da nikoga ne optužuje.

” Mislim da je odluka potpuno ispravna, potpuno na mjestu”, kazao je on.

Abazović: Mislim da će  Terzić odgovoriti zadatku, on je predlog Ažića

Abazović je rekao i da mu je drago što je Brđanin već danas predao dužnost novom v.d. direktora policije Nikoli Terziću.

Komentarišući to što je Terzić bio hapšen u aferi Dokaz 2016. godine, pod sumnjom da je bio odgovoran za nestanak pisama i dokumenata izuzetih iz kuće Veselina Mujovića, Abazović je rekao da je teško pronaći adekvatnu osobu “koja je spremna da sjedne na vruću stolicu i da rješava probleme”.

“Mislim da će odgovoriti zadatku, on je predlog ministra unutrašnjih poslova (Filip Adžić). On je bio šef CB Budva… Ta provjera se završila prije nego što je on imenovan za načelnika CB Budva… To je, koliko je nama poznato, završen bez ikakvih posljedica po Terzića”, naglasio je Abazović.

“”Ovo je početak velikog čišćenja sistema”

Zadovoljan je, kaže, aktivnostima koje se dešavaju poslednjih dana. Govoreći o hapšenjima, Abazović je kazao da “ovo nije kraj”.

“Ovo je početak velikog čišćenja sistema u Crnoj Gori”, poručio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
30.03.2023-22:02 22:02

Sindrom AV. ON je premijer, predsjednik, Vlada, Skupstina ,Ustavni sud, ministar policije, spoljnih poslova, ekonomije, finansija, odbrane… ON je direktor ANB, specijalni tuzilac, direktor svih firmi i kompanija. ON je pocetak i kraj svega. Gospodar svega. Ustav, zakoni, propisi, nacela, pravila… ne postoje za njega. Postoji samo njegova rijec. On je svje i svja. Poslat miloscu bozjom da nam svojim prisustvom obasja zivote, donose srecu & blagodet. On vozi glisere i trajekte. On nas sa svojom visinom, snagom, elokventnoscu, obrazovanjem, moralom, karakterom, vizijom hrabroscu, i postenjem vodi direktno na nebo i raj. ON – se radja samo jednom u hiljadu… Pročitaj više »