Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović Krivokapiću: Prenesite kolegi (Konjeviću) da požuri, ako ne padne moja glada odgovaraće pred zakonom

Abazović se zhvalio Krivokapiću što je pominjao Aerodrome jer je, kako je rekao, na taj način potvrdio tezu iz koje kuhinje dolaze svi napadi na njega i članove Vlade

Današnje zasijedanje Vlade obilježila je i prijeteća poruka koju je ministru odbrane Rašku Konjeviću poslao premijer Dritan Abazović.

U raspravi sa ministrom vanjskih poslova Rankom Krivokapićem, čula se ozbiljna poruka.

Abazović se zhvalio Krivokapiću što je pominjao Aerodrome jer je, kako je rekao, na taj način potvrdio tezu iz koje kuhinje dolaze svi napadi na njega i članove Vlade.

“Samo da poručim. Recite kolegi (Rašku Konjeviću) koji je danas odsutan – onome što je rekao da će prije no što uradi nešto što je već uradio jedan službenik visokopozicioniran u sektoru bezbjednosti, da će pasti mnoge glave, da požuri. Jer, ako ne padne glava, oni će odgovarati pred zakonom. Poručite mu to. On neka nastavi da finansira vašu propagandu, raumijete, nikakav problem. Ali pošto je tu poruku poslao da će prije toga da padnu glave, što se mene tiče, s obzirom da sam prvotargetovani, nega požuri. Ako se to ne desi, onda će se desiti suprotno, i završiće tamo đe mu je mjesto”, poručio je premijer.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve