Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Đurović bio odličan kandidat za ministra

“Ovim putem i potvrđujem sve njegove jučerašnje navode. Goran Đurović je mnogo dao Crnoj Gori, a ono najbolje tek treba da uradi”, naveo je Abazović na Twitteru

Goran Đurović je bio odličan kandidat za ministra odbrane, a pritom je još bolji čovjek, saopštio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Abazović

Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović kazao je juče da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije predstavljanja sastava nove vlade obavijestio da za funkciju ministra odbrane mora izabrati drugog kandidata.

“Ovim putem i potvrđujem sve njegove jučerašnje navode. Goran Đurović je mnogo dao Crnoj Gori, a ono najbolje tek treba da uradi”, naveo je Abazović na Twitteru.

Kako je dodao, Đurović je vrhunski menadžer, humanista, pacifista, čovjek velikog znanja sa velikim osjećajem za razumijevanje drugih.

“To su karakteristike ljudi koji najviše trebaju Crnoj Gori”, naglasio je Abazović.

Istakao je i da poštuje odluku izvršne direktorke Politikon mreže Jovane Marović da odustane od kandidature za glavnog pregovarača Crne Gore s Evropskom unijom.

“Poštujem odluku Jovane Marović, iako sam se nadao drugačijem odgovoru. Žao mi je što ona neće biti glavni pregovarač, jer sam ubijeđen da je među najboljim poznavaocima procesa evropskih integracija u našoj zemlji”, napisao je Abazović, poručujući da vjeruje da će njena ekspertiza biti na raspolaganju novoj Vladi u formatu za koji ona procijeni da je najefikasniji.

On je čestitao Oliveri Injac na kandidaturi, dodajući da mu je njen profesionalni bekgraund dobro poznat.

“Očekujem da ćemo imati uspješnu i blagotvornu saradnju. Najvažnije od svega, ostaje cilj da demontiramo korumpirani režim i da počnemo sa radom u interesu svih građana Crne Gore. Nikad ne treba zaboraviti da samo “dogovor kuću gradi”. Svako odustajanje od istog može imati velike posljedice, najviše po one koji se istih ne pridržavaju”, poručio je lider URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lukša
28.11.2020-21:37 21:37

Dritane, ajd se ošišaj i uzmi povišene cipele. Svi konji imaju kopita. za trojanskog, nisam siguran

Nikola
29.11.2020-06:41 06:41

Ne slusam ja Lepu Brenu zbog sebe, nego zbog preduzetje i radni
ljudi…..tako i ovo govedo Drtan Smradovic drpa eure ne zbog sebe nego zbog gradjana (ovaca) koji mu vjeruju. Eeeeee Smrdane i Drtane dje ti mazes koza puca…..da ve oce corona odnijet sve zajedno (picoustance sendvicare i lazne gradjaniste) sa onijem lopovima iz dps pa da narod dane dusom.