Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović: Ministar da ozdravi i počne da komunicira sa nama

''Ovo je 15. put da obilježavamo Turističku novu godinu. Tradicija koja treba da služi na čast nama i Crnoj Gori. Nažalost, posle 15 godina na proslavi nema predstavnika Ministarstva turizma. Ministar se opravdao jutros da je bolestan. Želimo mu brzo ozdravljenje i da krene da komunicira sa nama'', rekao je Radulović i tražio aplauz za ministra

Nadamo se da ćemo napokon da dobijemo ministarstvo turizma, kazao je predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja (CTU) Žarko Radulović tokom obilježavanja Turističke nove godine u hotelu Splendid.

Ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Vladimir Martinović već duže vremena izbjegava da se pojavi u javnosti. To se podudara sa periodom od kad je Portal Aktuelno počeo da piše o njegovim mnogobrojnim aferama.

”Ovo je 15. put da obilježavamo Turističku novu godinu. Tradicija koja treba da služi na čast nama i Crnoj Gori. Nažalost, posle 15 godina na proslavi nema predstavnika Ministarstva turizma. Ministar se opravdao jutros da je bolestan. Želimo mu brzo ozdravljenje i da krene da komunicira sa nama”, rekao je Radulović i tražio aplauz za ministra.

On je istakao da Crna Gora mora imati kompetentne ljude kad je turizam u pitanju, jer njihove odluke utiču na prihode turističkih poslenika i države.

”Nama treba Ministarstvo turizma. Nadamo se da će vlast konačno shvatiti koliko je to važno. Crna Gora je zavisna od turizma. Nadam se da tako neće uvijek biti. Nama treba pomoć i razumijevanje. Pružamo ruku, hoćemo da sarađujemo. Samo nam nemojte odmagati. Ne zatvarajte avio-kompanije”, poručio je Radulović.

Istakao je da su turistički poslenici tri, četiri godine, ako ne i duže bez mame i tate.

”Uspjeli smo da pregrmimo koronu i gubitak emitivnih tržišta i gašenje Montenegro erlajnsa, izgubili smo pola godine oko “Ruke pravde” koji je poslužio za politički marketing a ticao se svih nas. Podigli smo lou-kosterima taksu za euro i po i izgubili 35 linija. Izdržali smo teće, izdržaćemo i ovo”, naveo je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bulatovic
04.01.2024-14:24 14:24

Mozda su on i Djuro Milosevic otisli za Dubai? :)